Anuntul care provoaca stupoare la Madrid! Unde va pleca Ronaldo la finalul contractului! Super lovitura data de Beckham in fotbal

Autor: Sport.ro
Luni 17 Februarie 2014, 13:21

	Anuntul care provoaca stupoare la Madrid! Unde va pleca Ronaldo la finalul contractului! Super lovitura data de Beckham in fotbal

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Spaniolii de la AS anunta ca Beckham se pregateste sa faca cel mai neasteptat transfer din fotbal: Cristiano Ronaldo la Miami.
 
In 2017, Ronaldo va ramane fara contract la Madrid si, la 32 de ani, Beckham crede ca va fi exact lovitura de imagine de care are nevoie sa-si transforme noul club, Miami, intr-un superclip din SUA, asa cum s-a intamplat si cu LA Galaxy.
 
"Nu este niciun secret ca jucatorul se gandeste sa-si termine cariera acolo, sa traiasca acolo, astfel acest transfer pare perfect. Mai sunt lucruri de stabilit pana atunci, in 2017, dar aceasta idee arata cat de serios este planul lui Beckham.", a declarat o sursa pentru The Sun.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies