"Am fost un copil in acel moment!" Ronaldo vorbeste pentru prima data despre lacrimile care au facut inconjurul lumii! 

"Am fost un copil in acel moment!" Ronaldo vorbeste pentru prima data despre lacrimile care au facut inconjurul lumii! 

► Amsterdamul petrece! Heracles - Ajax, duminica 15:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro! HIGH, OLANDA!

Cristiano Ronaldo a vorbit despre momentul castigarii Balonului de Aur, in care i-au dat lacrimile pe scena. Portughezul a fost acuzat de falsitate, insa el spune ca a fost un moment sincer. Faptul ca alaturi de el pe scena s-a aflat si Ronaldo Jr. a contribuit.

"Am fost un copil in acel moment, dar sunt emotii pe care nu le poti controla, nu ma asteptam la acel moment. A fost un moment de sinceritate. Iar faptul ca fiul meu se afla in bratele mele a contribuit la starea mea. Niciun parinte nu poate rezista o imbratisare de la fiul sau, a fost ceva natural. Se intampla sa plangi, e ceva normal", a declarat Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a revenit pe teren dupa mai multe saptamani de accidentare in victoria cu 1-0 in fata lui Bayern, din semifinalele Champions League.


FINALA DE LA LISABONA, VISUL LUI RONALDO!

Portughezul e convins de calificarea echipei sale in finala de la Lisabona.

"Ar fi un vis indeplinit sa joc finala la Lisabona. Cred ca vom reusi, nu vreau sa ma gandesc prea mult la asta pentru ca mai avem un meci extrem de dificil. Trebuie sa facem un meci asemanator la Munchen. Bayern e o echipa mare, dar avem un avantaj pe care trebuie sa-l mentinem. Noi suntem siguri ca vom marca si la retur", a mai spus Ronaldo. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies