"Ai vazut incidentul dintre Neymar si Cavani? Cum ai reactionat daca Ronaldo ti-ar lua mingea?!" Raspunsul capitanului Realului, Sergio Ramos
Marti 10 Octombrie 2017, 19:16

"Ai vazut incidentul dintre Neymar si Cavani? Cum ai reactionat daca Ronaldo ti-ar lua mingea?!" Raspunsul capitanului Realului, Sergio Ramos

Scandalul iscat intre Neymar si Cavani din cauza unui penalty nu se poate intampla la Real Madrid, e sigur Sergio Ramos. Capitanul de pe Bernabeu a fost intrebat cum se stabilesc executantii la Real.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Sergio Ramos e sigur: la Real Madrid nu poate avea loc un incident precum cel dintre Neymar si Edinson Cavani. La Real, intelegerea e facuta: Ronaldo e intotdeauna primul executant! Daca portughezul lipseste, executa capitanul.

Ramos a vorbit pe seama subiectului pentru France Football: "Cristiano bate penaltyurile. Daca el nu este pe teren, eu sunt cel care isi asuma executarea lor. Cel de-al treilea executant este numit inaintea fiecarui meci. Asa e cel mai bine si asa evitam discutiile. Sunt detalii care trebuie luate mereu in considerare", a spus Ramos.

Capitanul Realului si al nationalei Spaniei spune ca Neymar si Cavani sunt doi fotbalisti foarte mari si e sigur ca acestia se vor impaca.

"Sunt sigur ca ei vor ajunge la un gentleman's agreement", a mai spus Ramos.Hărţile războiului din PSD. De câte voturi este nevoie pentru a-l demite pe Dragnea