ABSOLUT GENIAL | Cum se apara la corner un fotbalist mic de statura: "Adversarii erau prea inalti, n-aveam ce sa fac" :)

Autor: Sport.ro
Miercuri 01 Aprilie 2015, 17:42

	ABSOLUT GENIAL | Cum se apara la corner un fotbalist mic de statura: "Adversarii erau prea inalti, n-aveam ce sa fac" :)

Un fundas din liga a patra spaniola revolutioneaza fotbalul. Acesta s-a aparat la un corner in cel mai bizar mod posibil! :)

Daniel Nadales, capitanul formatiei CD Cuartes, din liga a patra spaniola, a oferit una dintre cele mai bizare faze ale saptamanii.

Fundas de meserie, acesta a avut de furca cu adversarii mult mai inalti, iar fazele fixe au fost un adevarat cosmar in meciul cu Teruel. Pentru a se putea apara la un corner, fundasul s-a catarat pe bara portii, ca sa fie sigur ca mingea nu il va putea depasi in cazul in care un adversar reuseste sa trimita spre vinclul portii.

Poreclit "Koala", tocmai din cauza inaltimii sale, fundasul si-a explicat gestul la final.

"Adversarii au fost foarte inalti si era singura varianta ca eu sa pot respinge mingea. Nu aveam cum sa sar pana la vinclu, a fost ceva spontan, nu am mai facut asta pana acum. Dupa meci am aflat ca regulamentul interzice asa ceva, eu habar nu aveam", a spus Nadales.

Din nefericire pentru fundas, Truel a castigat cu 3-1 meciul din weekend. Truel se afla pe locul 2 si are sanse la promovarea in liga a treia, in timp ce Cuartes ocupa doar locul 8 din 20.

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies