A cheltuit MII de euro ca sa arate ca Ronaldo! Vezi de ce a fost in stare acest pusti si cum arata acum

A cheltuit MII de euro ca sa arate ca Ronaldo! Vezi de ce a fost in stare acest pusti si cum arata acum

Il apreciaza atat de mult pe Ronaldo, incat e gata de orice sacrificiu ca sa arate la fel ca el!

Un pusti de 17 ani a facut o adevarata obsesie pentru Cristiano! Numai in 2015, a facut 5 vizite la Madrid doar pentru a-l vedea. Shanta, un tanar danez din Odense, a cheltuit mii de euro ca sa devina o copie a lui Ronaldo. Ii foloseste numele, cumpara hainele in care il vede imbracat si ii imita frizurile.

"Obsesia mea pentru Ronaldo e uriasa. Nu stiu cat am cheltuit ca sa fiu ca el, dar sigur totul ajunge la cateva mii", spune Shanta in Mirror.

"Motivul pentru care vreau sa fiu ca el sunt urmatoarele: e bogat, celebru si isi traieste viata. L-am intalnit de doua ori si nici macar nu pot sa explic ce persoana fantastica e", a adaugat fanul.

Shanta a asteptat ore la rand in fata centrului de antrenament al lui Real pentru a-l cunoaste pe Cristiano: "Acum ma stie, asa ca de fiecare data cand merg la Madrid, pot sa-l intalnesc".

Shanta e gata de orice sacrificiu pentru Cristiano: "Oriunde merge Cristiano, sunt cu el! Stie si el asta. Incerc sa-l vizitez de cate ori pot. Deja planuiesc urmatoarea vizita".

Shanta a avut o perioada de probe la academia lui Real in octombrie 2014.

"Nu e doar pasiunea mea, Cristiano ma si motiveaza. Toti prietenii mei, toata familia imi spune Ronaldo. Imi cunosc pasiunea si mi-o respecta. Unii pot sa ma creada nebun, dar asta sunt eu. Multi imi spun sa fiu eu insumi, dar nu pot sa fiu mai mult decat sunt acum", a incheiat Shanta.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul pe 2021 a fost votat în comisiile de buget-finanţe, după 3 zile de dezbateri
BRAT

Modifică setările cookies