4 cu 40 de goluri. Suarez a intrat in elita atacantilor din istoria Barcelonei! Cine sunt ceilalti 3 care au trecut acest prag

4 cu 40 de goluri. Suarez a intrat in elita atacantilor din istoria Barcelonei! Cine sunt ceilalti 3 care au trecut acest prag

Barcelona mai are de jucat cel putin 17 partide oficiale in acest sezon.

Forma excelenta prin care trece Luis Suarez l-au propulsat pe uruguayan in elita celor mai buni atacanti din istoria Barcelonei. Suarez a intrat in clubul select al atacantilor care au dat 40 de goluri intr-un sezon. In toata istoria, Barca a avut doar 3 atacanti, pe langa Suarez, care au reusit acest lucru.

Mariano Martin e primul care a inscrie peste 40 de goluri, acesta avand 42 de reusite in 1942-1943, fiind urmat de Ronaldo, cu 47 de reusite, in 1996-1997, si de Leo Messi, care a depasit 40 de goluri in ultimele 6 sezoane.

Suarez l-a egalat si pe Higuain in cursa pe Gheata de Aur in acest sezon, insa este inca departe de recordul personal all time. Suarez a dat 49 de goluri in 2009-2010 pentru Ajax, pana in acest moment avand 40 de goluri in 36 de meciuri pentru Barca. Suarez conduce lupta si pentru titlul de golgheter in Spania, avand 24 de reusite, cu 3 mai multe decat C. Ronaldo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: „Cred că situaţia intră într-o perioadă de control din punct de vedere epidemiologic”
BRAT
Modifică setările cookies