Thomas Gravesen Danemarca romania danemarca 2-5 Show

Ti-l mai amintesti pe Gravesen? Ce a ajuns sa faca omul care ne-a marcat un gol de la mijlocul terenului: are o avere de 100 de milioane de dolari

Thomas Gravesen si-a pastrat stilul excentric.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Ianuarie 2018, 20:54
Data actualizarii: Joi 18 Ianuarie 2018, 20:57

Ajuns la 41 de ani, Gravesen duce o viata de lux in Statele Unite ale Americii. Fostul international danez s-a retras la o varsta la care ar mai fi putut juca linistit, 33 de ani, si a investit banii pe care i-a castigat de-a lungul carierei de jucator.

Gravesen a investit in mai multe companii americane si acum a ajuns la o avere de 100 de milioane de dolari. Gravesen duce o viata linistita acum in Las Vegas alaturi de sotia sa, Kamila Persse - fost fotomodel, si de fiul sau.

Suporterii romani si-l amintesc cu siguranta pe Gravesen. Este jucatorul care a marcat golul spectaculos de la mijlocul terenului in acel 2-5 de trista amintire pentru nationala Romaniei, meci jucat pe nisipul de pe fostul "Lia Manoliu" in 2003.

Gravesen a jucat pentru Hamburg, Everton, Real Madrid si Celtic. A strans 65 de selectii pentru nationala Danemarcei si a marcat 5 goluri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!