Astea sunt cele mai tari cazaturi de la Romaniacs! N-ai vrea sa fii in pielea concurentilor! VIDEO

Au mai ramas doar 6 zile pana la startul Red Bull Romaniacs si riderii au inceput deja sa aiba cosmaruri!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2013, 16:08
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2013, 16:06

Cel mai dur raliu hard enduro de pe planeta, Red Bull Romaniacs, implineste 10 ani de actiune pe motor!

Organizatorii s-au pus pe treaba inca din toamna trecuta. Au cautat in Carpati cele mai grele trasee posibile. Vor sa se asigure ca cei 370 de concurenti din 40 de tari vor suferi cat mai mult!

Obstacolele din primii ani de Romaniacs fac acum senzatie la cele mai tari concursuri de enduro din SUA. In Romania lucrurile sunt mai avansate. Fanii au votat revenirea celebrelor wall-rides, obstacolele din forma de evantai care au rupt oase la Prologul din 2008. Alaturi de alte 14 obstacole, ele vor fi vedetele Prologului 2013 care va incepe in centrul Sibiului, marti, la 17:30.

Concurentii au deja cosmaruri. Desi vin de la capatul pamantului, din Noua Zeelanda sau Africa de Sud, se tem ca nu vor termina intregi. Dovada stau cele mai spectaculoase accidente din cei 9 ani de Romaniacs!

Obstacolele in forma de evantai de la prolog le permit spectatorilor sa-I vada mai bine pe rideri. Desi spectaculoase, wall-ride-urile au fost adevarate capcane mortale in 2008, cand au devenit alunecoase din cauza ploii. Prologul din centrul Sibiului nu e insa doar spectacol. Concurentii vor pleca in prima zi de off-road in functie de locul obtinut la prolog. Asta, daca reusesc sa treaca linia de finish.

ACESTEA SUNT CELE MAI SPECTACULOASE OBSTACOLE DE LA PROLOGUL ROMANIACS:

Cel mai dificil traseu din concurs il vor avea riderii de la clasa Pro. Lupta pentru titlu e stransa in 2013. Campionul de anul trecut, Graham Jarvis, se va bate cu neo-zeelandezul Chris Birch, pustiul-minune Jonny Walker sau veteranul Andreas Lettenbichler. Si romanul Mani Gyenes e in carti pentru un loc pe podium.

Cele mai tari momente de la Red Bull Romaniacs 2012 vor fi la Sport.ro duminica, de la ora 10:30.

Modifică setările cookies