Deces la Raliul Iașului! Adrian Răspopa a încetat din viață după un accident violent 

O ieșire din decor l-a costat viața pe Adrian Răspopa la Raliul Iașului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 16:21
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 16:42

Adrian Răspopa se afla pe locul la general după PS1 la Raliului Iașului. Pilotul forma echipa alături de Cosmin Diacu la volanul unei Skoda Fabia R5. Însă lucrurile nu au mers atât de bine la PS2 Hadâmbu, unde Adrian Răspopa a avut o ieșire violentă în decor.

SMURD-ul a intervenit imediat pentru a-i prelua pe cei doi, iar proba a fost oprită, pilotul și copilotul fiind duși cu elicopterul la Spitalul Județean de Urgență Iași. Starea lui Cosmin Diacu este în afara oricărui pericol, în timp ce Adrian Răspopa a avut nevoia de intervenție medicală.

  • VIDEO | Deces la Raliul Iașului! Un pilot a încetat din viață după un accident violent

Pilotul se află în stare critică, în șoc hipovolemic și comă postresuscitare, este intuibat, ventilat mecanic. Se fac investigații în ceea ce privește resuscitării și intrării în operație. Sunt leziuni severe la nivelul bazinului și a abdomenului și cranio-cerebral. Se fac eforturi susținute pentru menținerea în viață”, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD, pentru Ziarul de Iași.

Potrivit organizatorilor, în urma acestui accident, Adrian Răspopa a decedat. Bărbatul în vârstă de 41 de ani era pilot de Raliu din 2004. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies