Ghinion pentru pilotii romani la Raliul Aradului! Ce locuri au ocupat pilotii BCR Leasing Rally Team:

Autor: Sport.ro
Luni 26 August 2013, 17:10

Intra in aplicatia Copilotul Virtual si poti castiga un sejur de 4 zile la Raliul Bacaului si o experienta de copilot alaturi de un campion de raliuri!

Vali Porcisteanu a fost cel mai bun pilot roman de la Raliul Aradului. A reusit sa termine pe podium dupa un raliu cu peripetii. Francezul venit din WRC, Francois Delecour a castigat la Arad, urmat de ungurul David Botka.

Porcisteanu a avut ghinion. Pilotul BCR Leasing Rally Team a fost aproape sa abandoneze din cauza problemelor tehnice, dar a revenit de pe locul 6 si a terminat pe podium. “Am inceput foarte bine Raliul Aradului, insa am fost lovit rapid si in mod repetat de probleme tehnice care m-au trimis din nou in afara topului 5. Echipa tehnica a lucrat insa de fiecare data precis si profesionist. Sunt foarte mandru ca am reusit sa revin pana pe locul 3, desi regret ca nu am avut ocazia de a ma lupta pentru locul secund”, spune Porcisteanu.

Mai rau a fost pentru Alex Filip. Era lider la categoria "doua roti motrice", dar a fost nevoit sa abandoneze. “Din pacate, la Arad, am avut parte de primul abandon tehnic din acest sezon. Pe chiar ultima proba din ziua intai de concurs, alternatorul s-a defectat, asa ca am mers pana cand am epuizat intreaga energie a acumulatorului electric. Am abandonat de pe pozitia intai a clasamentului 2WD si am convingerea ca am fi putut invinge in acest clasament”, regreta Filip. In schimb, echipajul Tarnovean / Popidan a avut cea mai buna performanta a sezonului. A terminat pe 2 in Cupa Dacia.

Si celalalt pilot BCR Leasing Rally Team, Edwin Keleti, a avut probleme. A mers pe pana aproape o proba intreaga, dar a reusit sa castige la clasa 3 si sa urce pe locul 4 in clasamentul general. "Ca de obicei, traseul de la Arad ne-a placut foarte mult, fiind tehnic si rapid! Praful mult ne-a pus tuturor probleme in prima parte. Ne bucuram ca suntem din ce in ce mai rapizi si speram ca finalul de sezon sa ne aduca si un podium la genera”, spera Keleti
Mihai Leu a deschis Raliul Aradului. A urcat intr-un bolid de raliuri dupa 5 ani de cand s-a lasat de pilotaj.

Si tu poti trai experienta vietii intr-o masina de raliuri. Intra pe copilot.sport.ro, citeste instructiunile de cursa, trimite inregistrarea si poti castiga un sejur de 4 zile la Raliul Bacaului si un shakedown alaturi de un campion national de raliuri!

Ai nevoie doar de un calculator, webcam si microfon. Citeste-i pilotului instructiunile de pe fisa traseului, trimite-ne inregistrarea si poti castiga marele premiu. In plus, poti castiga premii tari la fiecare dintre cele 5 etape din Campionatul National de Raliuri:

• 5 Premii I (se acorda cate unul la fiecare etapa). Premiul I consta in: o rama foto digitala, o vesta bodywear Best in Town / Slazenger, un tricou si o sapca “BCR Leasing Rally Team”
• 5 Premii II (cate unul pentru fiecare etapa) Acestea cuprind: o vesta bodywear Best in Town / Slazenger, un tricou si o sapca “BCR Leasing Rally Team”
• 25 Premii III (cate 5 pentru fiecare etapa). Acestea contin cate un tricou si o sapca inscriptionate cu logo-ul echipei BCR Leasing Rally Team.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Focar de coronavirus la un renumit spital din București. Cum a reușit o asistentă să-și infecteze colegii
BRAT