Fierbe Aradul! Lupta din campionatul de raliuri se muta pe macadam! Ce piloti vor participa:

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2013, 13:27

	Fierbe Aradul! Lupta din campionatul de raliuri se muta pe macadam! Ce piloti vor participa:

Intra in aplicatia Copilotul Virtual si poti castiga un sejur de 4 zile la Raliul Bacaului si o experienta de copilot alaturi de un campion de raliuri!

Toate numele mari ale campionatului national de raliuri vor lua startul la Arad. Raliul din vestul tarii e ultimul cu coeficientul 1.2 din cele 4 etape ramase, iar lupta pentru punctele din clasament va fi cat se poate de stransa. Raliul Aradului (23-25 august) poate schimba podiumul clasamentului general. Mai mult, de la anul, ar putea fi inclus si in calendarul european, la fel ca Sibiu Rally.

Toti pilotii sunt pregatiti de o lupta care va lasa urme adanci asupra bolizilor de raliu. Asta pentru ca la Arad aproape 98% din suprafata e macadam si doar 2% asfalt. Spectacolul de la Arad incepe vineri cu cele doua sesiuni de shakedown si startul festiv. Adevarata nebunie va incepe sambata insa, cand pilotii vor avea de parcurs 10 probe speciale, ce insumeaza aproape 123 de kilometri. Calvarul masinilor nu se termina decat duminica, ziua in care vor avea loc ultimele 3 probe speciale.

Un campion mondial va reveni in lumea raliurilor, cu ocazia evenimentului de la Arad. Mihai Leu a renuntat in 2008 la pilotaj, dar e unul dintre organizatorii intrecerii si va urca din nou intr-un bolid de raliuri. Insa doar in deschiderea raliului. “Imi doresc ca noul format al cursei, dar si notorieteatea lui Mihai Leu sa atraga cat mai mult public pe traseul de concurs”, spune Alex Filip, pilotul BCR Leasing Rally Team. Filip si Bogdan Iancu sunt lideri la categoria Doua Roti Motrice inca de la inceputul campionatului si au asteptari mari la Arad.


Vali Porcisteanu promite si el spectacol nebun in vestul tarii. Pilotul BCR Leasing Rally Team a fost cel mai rapid roman la Raliul Sibiului si a castigat trofeul Colin McRae Flat Out. “Pentru mine, Raliul Aradului reprezinta sansa de a ma apropia de locul doi in clasamentul general. Stiu ca unii adversari sunt rapizi, dar atunci cand sunt concentrat si totul merge bine din punct de vedere tehnic, reusesc sa-mi ating obiectivele”, e optimist Porcisteanu. Masina pilotului, un Mitsubishi Lancer Evo X, va fi decorata special pentru aceasta etapa, cu designul unui fan norocos.

Celalalt pilot BCR Leasing Rally Team, Edwin Keleti, a trecut peste abandonul de la Sibiu si se asteapta la “un raliu fierbinte si la propriu si la figurat”, pentru ca in weekend, la Arad vor fi temperaturi de peste 30 de grade.


Si tu poti castiga cursa vietii tale intr-un super bolid de raliu. Intra pe copilot.sport.ro si ai sansa de a fi copilotul unui campion de raliuri. Acceseaza aplicatia Copilotul Virtual si poti castiga un sejur de 4 zile la Raliul Bacaului. Mai mult, vei avea parte de un shakedown pe post de copilot al lui Vali Porcisteanu!

Ai nevoie doar de un calculator, webcam si microfon. Citeste-i pilotului instructiunile de pe fisa traseului, trimite-ne inregistrarea si poti castiga marele premiu. In plus, poti castiga premii tari la fiecare dintre cele 5 etape din Campionatul National de Raliuri:

• 5 Premii I (se acorda cate unul la fiecare etapa). Premiul I consta in: o rama foto digitala, o vesta bodywear Best in Town / Slazenger, un tricou si o sapca “BCR Leasing Rally Team”

• 5 Premii II (cate unul pentru fiecare etapa) Acestea cuprind: o vesta bodywear Best in Town / Slazenger, un tricou si o sapca “BCR Leasing Rally Team”

• 25 Premii III (cate 5 pentru fiecare etapa). Acestea contin cate un tricou si o sapca inscriptionate cu logo-ul echipei BCR Leasing Rally Team.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT