Campionatul National de Raliuri ajunge la Bacau! Porcisteanu abia asteapta: "E o cursa speciala pentru mine!" Ce ii asteapta pe piloti:

Autor: Sport.ro
Joi 12 Septembrie 2013, 20:47

	Campionatul National de Raliuri ajunge la Bacau! Porcisteanu abia asteapta: "E o cursa speciala pentru mine!" Ce ii asteapta pe piloti:

Intra in aplicatia Copilotul Virtual si poti castiga un sejur de 4 zile la Raliul Bacaului si o experienta de copilot alaturi de un campion de raliuri!

Campionatul National de Raliuri ajunge in perioada 13-15 septembrie la Bacau, etapa cu semnificatie aparte pentru vedetele BCR Leasing Rally Team, Vali Porcisteanu si Dan Dobre. Ei au devenit campioni nationali in 2011 dupa victoria de la Bacau iar acum se lupta pentru locul 2 in clasament. Ploaia poate contribui si ea la spectacolul dintre Cotnari si Bacau.

"Raliul Bacaului reprezinta o etapa deosebit de speciala pentru mine si copilotul meu. Rezultatul de la Bacau din anul 2011 ne-a adus titlul de Campion Nationali si astfel aceasta cursa va ramane pentru totdeauna una "de suflet" pentru noi. Venim cu deosebita placere aici, iar probele speciale se potrivesc cu stilul nostru. Astept fanii in numar foarte mare pe probele speciale si le promit atat spectacol, cat si concentrare maxima pentru atingerea obiectivului de final de sezon: titlul de Vicecampion National ” a declarat Vali Porcisteanu.

Edwin Keleti si Alex Filip lupta pentru pastrarea primului loc la clasa 3, dar si pentru mentinerea in top 10 FIA. "Va fi un raliu foarte interesant din punct de vedere pilotaj, cu probe tehnice si inguste, iar daca va ploua, atunci se va aluneca foarte mult! Proba lunga de vineri, mixta asfalt-macadam, imi place foarte mult, si cred ca batalia acolo se va da!" spune Keleti.

Pentru BCR Leasing Rally Team mai participa Alex Filip si Bogdan Iancu la categoria 2 Roti Motrice si Octavian Tîrnovean si Alexandru Popidan la Cupa Dacia.  


Si tu poti castiga cursa vietii tale intr-un super bolid de raliu. Intra pe copilot.sport.ro si ai sansa de a fi copilotul unui campion de raliuri. Acceseaza aplicatia Copilotul Virtual si poti castiga un sejur de 4 zile la Raliul Bacaului. Mai mult, vei avea parte de un shakedown pe post de copilot al lui Vali Porcisteanu!

Ai nevoie doar de un calculator, webcam si microfon. Citeste-i pilotului instructiunile de pe fisa traseului, trimite-ne inregistrarea si poti castiga marele premiu. In plus, poti castiga premii tari la fiecare dintre cele 5 etape din Campionatul National de Raliuri:

• 5 Premii I (se acorda cate unul la fiecare etapa). Premiul I consta in: o rama foto digitala, o vesta bodywear Best in Town / Slazenger, un tricou si o sapca “BCR Leasing Rally Team”

• 5 Premii II (cate unul pentru fiecare etapa) Acestea cuprind: o vesta bodywear Best in Town / Slazenger, un tricou si o sapca “BCR Leasing Rally Team”

• 25 Premii III (cate 5 pentru fiecare etapa). Acestea contin cate un tricou si o sapca inscriptionate cu logo-ul echipei BCR Leasing Rally Team.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT