Ultima metoda pentru a te racori in aceasta vara. Iata ce fac tinerii in 2014

Afla cum poti transforma o zi obisnuita de weekend intr-o experienta de neuitat.

Soare, distractie, mixuri de senzatie si sporturi wild. Acestea sunt ingredientele unui weekend reusit, marca George Vintila.

DJ-ul ProFM este fan declarat al sporturilor wild si nu rateaza nicio ocazie pentru a-si testa limitele. Dupa a saptamana de lucru, in care s-a dedicat total job-ului, George Vintila a profitat la maximum de timpul sau liber, la Wild Wake Desperados, alaturi de o gasca de prieteni pusi pe distractie.

Una dintre noile sale pasiuni de weekend este wakeboarding-ul, un sport ce poate fi practicat cu succes pe malul lacului Snagov.

"Suntem genul de oameni carora le place sa isi petreaca timpul liber consumand una dintre pasiuni... la modul foarte implicat... cat mai profi posibil", a declarat George.

La finalul unei zile petrecute pe lacul Snagov, un party boat este tot ceea ce lipseste pentru a te bucura de experienta totala.

Muzica buna, DJ talentati si oameni cool, dispusi "sa isi traiasca viata pe muchie de cutit", acestea sunt recomandarile de weekend propuse de George Vintila.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sute de mii de americani au ieșit în stradă. Garda Națională a mobilizat 43.000 de angajați
BRAT