bauturi alcoolice Promo

(P) Mica plăcere vinovată: iată ce băuturi alcoolice nu îți afectează dieta!

Dietele pot fi o provocare pentru cei care doresc să mențină un echilibru între plăcerile culinare și obiectivele lor de sănătate și greutate. Cu toate acestea, există opțiuni de produse care pot fi consumate cu responsabilitate în timpul unei diete, fără a compromite prea mult progresul dorit.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 19:55
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 19:58

În continuare, vei descoperi doar patru exemple de bauturi alcoolice originale potrivite atunci când vine momentul mult așteptat al unui cheat day, în care te poți bucura de produsele care, în mod normal, nu sunt indicate pentru dietă.

1. Vin roșu: alegerea gustoasă și sănătoasă

Vinul roșu este adesea menționat ca una dintre cele mai sănătoase opțiuni de băuturi alcoolice, datorită conținutului său ridicat de antioxidanți și polifenoli. Acești compuși au fost asociați cu numeroase beneficii pentru sănătate, cum ar fi protecția împotriva bolilor cardiovasculare și reducerea inflamației. În plus, vinul roșu are mai puține calorii decât alte tipuri de alcool, precum cocktailurile îndulcite sau berea.

Un pahar de vin roșu, consumat cu moderație, completează masa și oferă o experiență culinară plăcută, în special cu preparate precum carne slabă sau legume. Prin urmare, vinul roșu poate fi inclus într-o dietă echilibrată, cu condiția să fie consumat cu responsabilitate și fără exces.

2. Vodka cu apă minerală și lime: opțiunea cu puține calorii

Altă opțiune cu conținut scăzut de calorii este vodka cu apă minerală și lime. Conținutul redus de calorii înseamnă că aceasta este o băutură potrivită pentru cei care urmează o dietă redusă în calorii sau care doresc să evite băuturile îndulcite. Această băutură este o alternativă mai sănătoasă la alte băuturi alcoolice, care au un conținut ridicat de zahăr și calorii, cum ar fi Margarita sau Pina Colada.

3. Martini cu ulei de măsline extravirgin: aromă mediteraneană

Martiniul cu vodcă și ulei de măsline poate fi o opțiune elegantă și sănătoasă de băutură, potrivită într-o dietă echilibrată. Cu un conținut scăzut de calorii și zahăr, martiniul poate fi consumat cu moderație, fără a adăuga exces de calorii la dieta zilnică. Măslinele care pot însoți băutura sunt o sursă de  grăsimi sănătoase și de fibre, ceea ce contribuie la senzația de sațietate și, implicit, la controlul poftei de mâncare.

4. Whisky sau brandy: alegerea cunoscătorilor

Pentru cei care apreciază diferite băuturi alcoolice fine, whisky-ul sau brandy-ul pot fi incluse într-o dietă cu responsabilitate. Acestea au conținut caloric mai mare decât vinul sau vodka, dar sunt consumate în cantități mai mici, adesea într-un pahar mic. Prin urmare, ele oferă o experiență gustativă plăcută și un moment de relaxare fără a adăuga prea multe calorii la dieta zilnică.

Cu toate acestea, este important să fie amintit că orice tip de alcool ar trebui consumat cu moderație și în conformitate cu recomandările medicului, în special dacă există preocupări legate de sănătate sau dacă urmezi o dietă strictă.

După cum vezi, există opțiuni de băuturi alcoolice care pot fi incluse cu responsabilitate într-o dietă echilibrată. Pentru produse de calitate, care oferă experiență plăcută, fără a compromite prea mult progresul în direcția obiectivelor lor de sănătate și greutate, accesează cu încredere magazinul online BeiCeVrei. Și nu uita că responsabilitatea și moderația sunt elemente cheie atunci când se consumă astfel de băuturi în timpul unei diete și nu numai.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!