legaturi snowboard legaturi clew legaturi flow legaturi placa snowboard legaturi union Promo

Legături de snowboard pentru fiecare stil practicat (P) 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Septembrie 2023, 17:02
Data actualizarii: Marti 26 Septembrie 2023, 17:07

Iarna asta te dai cu placa? Fie că ești la prima tură pe pârtie, fie că stăpânești deja mișcările pe placă, ai nevoie de un echipament complet care să îți ofere eficiență și siguranță. Legăturile pentru placa de snowboard sunt ca centura de siguranță pentru acest sport, așa că, e momentul să le alegi corect. Hai să afli cum!

Dacă ți-ai găsit deja stilul preferat de dat cu placa, cu siguranță ai nevoie legături de snowboard care să țină pasul cu nevoile tale pe pârtie. Dar cum le alegi corect în funcție de stilul practicat și prin ce se diferențiază fiecare model de legături de snowboard? Ți-am pregătit un scurt ghid care te va ajuta să te echipezi corect pentru cea mai frumoasă și sigură experiență pe pârtie! 

LEGĂTURI DE SNOWBOARD STRAP BINDINGS ȘI PLATE BINDINGS

Legăturile strap bindings sunt legăturile de snowboard originale, fiind cele mai populare și versatile. Sunt proiectate să fie ușoare, rezistente și ajustabile, așa că dacă practici stilul freeride și freestyle, legăturile de snowboard strap bindings sunt exact ce ai nevoie. În plus, highback-ul este reglabil, în timp ce strapurile fixează talpa într-o poziție sigură. De asemenea, trebuie să știi că legăturile de snowboard strap bindings sunt compatibile cu boots moi. 

Cât despre legăturile plate bindings, acestea sunt compatibile cu boots tari. Sunt mult mai rigide comparativ cu legăturile strap bindings. Acest model are un baseplate rigid și strapuri din oțel, dar și un mâner de prindere și fixare a hard boots-urilor.  Dacă preferi viteza și adrenalina pe pârtie sau practici snowboarding Alpine, legăturile de snowboard plate bindings sunt exact ce ai nevoie. 

LEGĂTURI DE SNOWBOARD STEP-IN ȘI FLOW-IN

Legăturile pentru placa de snowboard de tip step-in au un design mult mai practic și au fost creați ca o alternativă la modelul clasic strap bindings. Cum funcționează mai exact legăturile step-in? Odată fixate legăturile pe placă, boots-urile speciale se prind prin presarea ușoară pe legături, fără să fie nevoie de alte strapuri sau mânere de fixare. Poți opta pentru legături step-in fără sau cu high back. 

Legăturile flow-in sunt un model inovativ, ce încearcă să îmbine tot ce este mai bun de la legăturile cu strapuri și legăturile step-in. Ce înseamnă asta? Legăturile pentru placa de snowboard de tip flow-in au un strap mai lat în partea din față, cu rol de fixare a boots-urilor. În timp e highback-ul mobil permite introducerea și fixarea boot-ului simplu și rapid. Sunt mai greu de reglat comparativ cu legăturile de snowboard strap bindings, ceea ce înseamnă că ai nevoie de timp să găsești reglajul optim pentru stilul practicat și confortul tău. 

Simți cum muntele te cheamă pentru încă o rundă de distracție pe pârtie? Asigură-te că ești echipat cu legăturile de snowboard potrivite și alunecă pe pârtie în cele mai bune condiții de siguranță și confort. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!