ASUS Vivobook 15 (M1502): portabilitate și performanță (P)

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2024, 11:00
Data actualizarii: Duminica 23 Iunie 2024, 20:56

Combinația de performanță, design modern și funcții inovatoare fac din ASUS Vivobook 15 (M1502) un portabil perfect pentru studenți, profesioniști și utilizatorii de zi cu zi care sunt în căutarea unei experiențe digitale cu adevărat speciale.

Durabilitate și portabilitate fără limite

La prima vedere, ASUS Vivobook 15 (M1502) impresionează prin designul modern și elegant. Greutatea de doar 1.7kg, dar cu un ecran generos cu diagonală de 15.6 inch, fac din acest portabil unul ușor de transportat, perfect pentru utilizatorii aflați mereu în mișcare.

Carcasa subțire de doar 1.99 cm grosime este foarte rezistentă, asigurând o durabilitate excepțională, protejând componentele interne de eventualele șocuri și lovituri, fiind testată cu rigurozitate cu nu mai puțin de 12 metode diferite și 26 de proceduri, datorită cărora ASUS Vivobook 15 (M1502) primește mult râvnita certificare US MIL-STD-810H, utilizată și de armata Statelor Unite ale Americii.

Designul ergonomic al acestui laptop este accentuat de o balama inovatoare care permite ecranului să se deschidă până la 180 de grade, facilitând, astfel, partajarea vizuală a conținutului. Mai mult, finisajul exterior este disponibil în trei variante de culoare elegante potrivite pentru o notă distinctă de stil personal: albastru calm Quiet Blue, argintiu sofisticat Cool Silver și roșu Terra Cotta.

Procesorul AMD Ryzen™ pentru performanță fără egal

Performanța remarcabilă a laptopului ASUS Vivobook 15 (M1502) este susținută de procesoare AMD Ryzen™ din seria 7000, recunoscute pentru eficiența energetică superioară, care îți permit să rămâi productiv indiferent de locul în care alegi să lucrezi.

Alege orice model, până la puternicul AMD Ryzen™ 7 7730U, și fii sigur că vei beneficia de o putere de procesare neîntreruptă, menținându-te productiv cu ajutorul tehnologiei AMD de gestionare avansată a energiei, proiectată pentru a maximiza durata bateriei pentru orice tip de utilizare.

Cu seria de procesoare AMD Ryzen™ 7000, laptopul tău devine un centru de divertisment complet, echipat cu impresionanta placă grafică AMD Radeon™ Graphics, garantând o experiență de utilizare lină, fie că faci multitasking, te bucuri de streaming video, navighezi pe internet, colaborezi, creezi conținut sau te dedici gamingului.

Soluții inovative pentru utilizatori

Tastatura ErgoSense a laptopului ASUS Vivobook 15 (M1502) este concepută pentru a maximiza confortul și eficiența, asigurând o interacțiune optimă care se aliniază perfect cu mișcările, simțurile și atingerile tale. Aceasta oferă o distanțare exactă între taste de 19.05mm, similară cu cea a tastaturilor de desktop, capace de taste ușor concave cu o adâncime de 0.2mm și o cursă generoasă a tastelor de 1.4 mm.

În plus, ASUS Vivobook 15 (M1502) include ASUS Antibacterial Guard, un tratament antibacterian aplicat pe suprafețele de contact care inhibă până la 99% din creșterea bacteriilor în 24 de ore, minimizând răspândirea microorganismelor nocive.

Cu performanțe de top, durabilitate și caracteristici moderne, ASUS Vivobook 15 (M1502) este opțiunea ideală pentru cei în căutarea unui laptop de încredere pentru educație, muncă sau divertisment, oferind toate instrumentele necesare pentru productivitate și conectivitate în mișcare.

Vizitează eShop ASUS România pentru mai multe detalii despre configurațiile disponibile pentru laptopul ASUS Vivobook 15 (M1502) motorizat de procesoarele AMD Ryzen™ din seria 7000.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!