Gigi Becali: "A fost gazon de GRADINA. Pana la meciul cu Schalke aducem gazon de 120.000 euro"

Preliminarii Euro 2012
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Septembrie 2011, 00:24
Data actualizarii: Miercuri 07 Septembrie 2011, 00:27

Romania 0-0 Franta | Gigi Becali spune ca pe National Arena s-a facut economie: in loc sa cumpere gazon de 120.000 de euro, firma care se ocupa de teren a pus gazon de 70.000 de euro.

„Steaua va juca cu Schalke pe un gazon impecabil. O sa aducem alt gazon. Maine pleaca tirurile din Olanda si fac doua zile pana in Romania. Eu o sa pun gazon pe care a doua zi poti sa joci pe el. Eu nu pun gazon din asta. Gazonul nu s-a prins. Oamenii care l-au pus trebuiau sa stie ca nu trebuia sa puna gazon din asta de gradina. Acum trebuie sa le cerem daune celor care se ocupa de gazon.

Eu o sa pun gazon bun, nu gazon de gradina. Bine ca am putut sa terminam meciul. Tatarusanu sa stea linistit: are patron care nu face greseli in situatii de genul asta. Toti fanii Stelei sa stea linistiti: o sa pun un gazon perfect pentru meciul cu Schalke”,a spus Gigi Becali la gsptv.

"Gazonul acesta a costat 70.000 de euro. Eu o sa aduc gazon de 120.000 de euro. Daca e gazon de teren de fotbal, il pui si a doua zi joci pe el", a mai spus seful Stelei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!