Papa FrancISCO! Faza la care magicianul Realului l-a UMILIT pe Verratti! Un singur jucator a fost aplaudat mai tare

Papa FrancISCO! Faza la care magicianul Realului l-a UMILIT pe Verratti! Un singur jucator a fost aplaudat mai tare

FCSB - Plzen, in Europa League, se vede joi, 14 septembrie, de la 22:00, IN DIRECT la ProTV

Isco este numele noului erou al nationalei Spaniei dupa un meci fantastic in fata Italiei. Mijlocasul Realului a reusit o dubla si multe faze spectaculoase. Insa Isco nu a fost cel mai aplaudat - David Villa, cel mai bun marcator din istoria nationalei, a fost chemat din nou pentru prima data dupa 3 ani la nationala. El va fi titular in partida cu Liechtenstein de saptamana viitoare.

"Cand Isco a iesit, totusi aplauzele pareau mai multe pentru cel mai mare marcator din istoria nationalei Spaniei, Villa, revenit dupa 3 ani. Este un adio emotionant mascat intr-un bun venit de finala mondiala" au scris cei de la AS.

"Probabil ca Isco traieste cea mai dulce perioada din viata unui atacant spaniol de la Real, insa volumul nemaiauzit vreodata pe Bernabeu are un alt actionar principal - Villa a fost ovationat ca nimeni altul pe acest stadion la un meci al Spaniei" au punctat si cei de la Marca.

Desi momentul intrarii lui David Villa a fost cel mai asteptat, fanii au fost incantati de prestatia lui Isco. Pe langa cele 2 goluri, magicianul Realului a reusit sa-l umileasca in mai multe faze pe Verratti. Presa din Argentina a fost si ea impresionata alegand sa dea titlul: "Papa FrancIsco"

VEZI AICI FAZELE LUI ISCO

Citeste si:Isco
VIDEO PROTVPLUS.RO

Scandal la dezbaterea bugetului în comisii. Deputat PSD: „Aţi luat bănuți de la copii”
BRAT

Modifică setările cookies