"Cum ajungi la ceai cu Putin!" Florian Ceafalau, despre ascensiunea omului care l-a distrus pe McGregor

"Cum ajungi la ceai cu Putin!" Florian Ceafalau, despre ascensiunea omului care l-a distrus pe McGregor

Morosanu vs turcul Mehmet, vineri 19 octombrie, in direct la PRO TV si PRO X

Doua zeci si sase de meciuri si tot atatea victorii si nu te stie nimeni. In afara de fanii UFC-ului, bineinteles. Nimeni nu iti cumpara PPV-urile, interviuri dai doar cand te bati, la TV apari foarte rar si in general nu prezinti interes decat pentru oamenii care se uita la MMA pentru sport, nu pentru show.

Trei runde si jumatate in cusca cu cel mai cunoscut luptator de MMA din lume, si poate cel mai mare nume din sportul de combat la ora actuala, si ajungi pe toate site-urile, la toate televiziunile, iti suna telefonul incontinuu, esti trending pe toate retelele de socializare si apoi primesti un telefon.

Alo, Khabib? Ia-ti costumul de duminica, vine presedintele la ceai. Nu, nu presedintele UFC, presedintele Rusiei. Da, vine domnul Putin in vizita. Ok, calmeaza-te putin, e de bine. Maine la 11:00, sa fiti pregatiti.

A doua zi, cine intra pe usa avarului (Khabib este etnic Avar) ? Vladimir Putin. Cel mai puternic om din lume a venit sa il felicite personal pe cel mai puternic luptator din UFC (la categoria usoara). Acum cateva luni nu stia nimeni despre Khabib. Sunt sute de luptatori ca Khabib in Rusia. Azi insa este aproape de statutul de erou national. Doar nu isi pierde presedintele timpul cu oricine.

La fel ca si cu alti luptatori, McGregor l-a facut vedeta pe Khabib. Nate Diaz se batea pe 18.000 de dolari inainte sa lupte cu Conor. Acum? A facut cateva milioane din meciurile cu McGregor si se bate pe sute de mii. Efectul McGregor e garantat, indiferent de cum te numesti. In loc sa sara cu picioarele in public, Khabib ar fi trebuit sa ii multumeasca lui Conor.

In doar 3 runde si jumatate a ajuns de la "Khabib cine?" sa bea un ceai cu Vladimir Putin. Acel Vladimir Putin!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criză politică. PNL nu renunță la Cîțu ca premier: ”Nici nu se pune în discuţie”
BRAT
Modifică setările cookies