Cine e de vina pentru situatia de la Dinamo? "Negoita a inceput bine, dar s-a pierdut pe traseu"
1 2017 09:39

Cine e de vina pentru situatia de la Dinamo? "Negoita a inceput bine, dar s-a pierdut pe traseu"

"E o zi proasta, o luna proasta sau deja un an prost." Versurile BUG Mafia par scrise pentru Dinamo si prezentul sau. Nici nu mai are sens sa o judeci pe Dinamo dupa un singur meci. Drumul in sine pare gresit.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Steaua, Chiajna, Astra. 3, Doamne si toate 3! In ultima saptamana, Dinamo a reusit sa se incurce in toate tipurile de meci posibile. Derby jucat bine, dar terminat prost - cu Steaua. Infrangere penibila a echipei lui Miriuta in fata fostei modeste echipe a lui Miriuta - Chiajna. Acum a aparut si enigmaticul meci cu Astra. Totul parea ca merge dupa un plan pana cand Moise al Astrei, la fel ca biblicul Moise, a despartit apele in doua, dar a despartit si clasamentul in doua, iar la finalul turului Dinamo a ramas in jumatatea care se bate la retrogradare.

Un an prost, spuneam. Asa se si vede. Revenita in prim-plan cu Rednic dupa insolventa, interzicerea in Europa si alte umilinte, Dinamo a calcat stramb imediat ce Rednic a iesit pe usa. Mai precis pe usa din dos, pentru ca Negoita a dat cu piciorul si la antrenorul, si la jucatorii, si la spiritul acelei echipe, care incepea dupa mai multi ani sa le arate coltii rivalilor de la Steaua. 

Dupa Rednic, in doar un an, Dinamo a ajuns sa ruleze 3 antrenori: Andone, Contra si Miriuta. 3 domni si toti 3... Cu exceptia primaverii fantastice a lui Contra, nimeni nu a reusit sa... Pe scurt, nimeni nu a reusit! 

Dar nici Negoita nu a reusit sa il multumeasca pe vreunul. Desi startul sau la Dinamo a fost un succes - prin mijloace neclare, numai de el stiute a scos-o pe Dinamo din insolventa - Negoita s-a pierdut pe traseu. Miercuri patronul lui Dinamo s-a trezit vorbind la televizor in timp ce se lauda singur pentru ca le-a platit jucatorilor salariile. 

Traduc: patronul unui club de fotbal, considerat om de afaceri de succes, implicat in mai multe domenii, considera eroic faptul ca a respectat niste contracte de munca. Ca a platit salarii poate prea mari unor oameni care probabil nu le meritau nu il contrazic. Dar daca a adus la club si jucatori nepotriviti si conducatori nepotriviti inseamna ca problema e si la el. 

Pentru ca, uite, e un an prost, un nou inceput prost sau deja un business prost.7 comentarii
 • 2 2017
  DCO Referitor la meciul Voluntari - Concordia Chiajna, cred ca va castiga Voluntari. Scorurile posibile sunt 1-0, 2-1, sau poate chiar 1-1....
 • 1 2017
  frizz el credea ca daca va fi actionar majoritar la dinamo isi va face o mare publicitate si afacerile lui vor inflori...acest lucru se intimpla daca investea bani la acea echipa si aveau rezultate bune...aceste lepre distrug fotbalul romanesc ..defapt lau distrus deja --...
 • 1 2017
  Fiii FC Dinamo București Budapest...
 • 1 2017
  dani mu,iță Negoiță...
 • 1 2017
  katalin doar el se crede de succes!!!!!!!!!!!!!! uitati cate datorii are la stat?????? si poate si din cauza lui nu se pot plati pensii, edita carti si fabrica vaccine!?!?!?!?...
 • 1 2017
  marian Negoita a inceput prost!Cineva spunea ca a inceput vreo 5 proiecte si toate s-au inpotmolit!Nu stiu ca nu am stat sa le numar!Doua lucruri sunt clare pentru mine:ceea ce incepe prost nu se poate termina decat tot prost!Orice activitate legata de fotbal in care se baga Mutu - nu poate merge decat PROST!Individul asta polueaza tot ce respira,distruge tot ce atinge,este ranchiunos,razbunator si ca tot prostu" - fudul!Regret - optiunea finantatorului - dar cuplul N&D - ar fi facut o treaba infinit mai buna decat strutocamila asta romano-maghiara,care a plecat cu coada intre picioare de la toate echipele pe la care s-a plimbat(!) - ca de munca nu s-a pus problema,macar pentru ca NU STIE - ca sa nu mai zicem ca nici nu-l caracterizeaza!Da din gura si pacaleste fraierii - mereu in cautarea unor bani mai multi!...
 • 1 2017
  Urs Ne ridicăm noi să moară wcsebistii de ciudă și o să vadă toți ce înseamnă DOAR DINAMO BUCUREȘTI...
 • 23 2017
  Dodo Cica aveati voi o vorba cand i se va scula discobolului !...
 • 1 2017
  gogu ridicati-va si antrenati-va pentru UCL in urmatorii 100 de ani;tot prin liga 1,poate,veti juca...
BRAT