Anuntul facut de UEFA cu cateva ore inainte de ultimul sfert de la Euro: "Daca bate Islanda, se mai joaca o data" :)

Autor: Sport.ro
Duminica 03 Iulie 2016, 17:32

	Anuntul facut de UEFA cu cateva ore inainte de ultimul sfert de la Euro: "Daca bate Islanda, se mai joaca o data" :)

FRANTA - ISLANDA, azi la 22:00 pe ProTV. Sefii de la UEFA sunt cu ochii pe meci. In cazul unei victorii a Islandei, Giani Infantino, noul "sef" al fotbalului, ar putea apela optiunea "mai joaca o data" :)

Campionatul European a oferit, parca pentru prima data in istorie, o impartire neechitabila in faza optimilor. Schema gandita de UEFA sa duca "toate" echipele la Euro, si aproape toate echipele in faza optimilor, a oferit un prim fail cand Germania, Spania, Italia, Franta si Anglia au ocupat 5 din cele 8 locuri de pe partea de jos a tabloului.

Planurile au fost date peste cap de Tara Galilor si Croatia, care au castigat in mod surprinzator grupele cu Anglia si Spania, trimitandu-le pe acestea in partea de tablou cu Franta, Italia si Germania, cele doua echipe care si-au facut treaba profesionist si au castigat grupele din care au facut parte.

Al doilea fail a venit ca o lovitura pentru sefii de la UEFA, care s-au vazut si cu principala favorita de pe partea de sus a tabloului, Belgia, eliminata de dragonul galez condus de Bale, Kanu si Ramsey, iar tara cu cei mai mari consumatori de fotbal, Anglia, a fost eliminata de Islanda, o tara care si daca se uita 100% din populatie la TV nu face nici cat 3 cartiere din Londra.

Ei bine, al treilea fail ar putea veni in aceasta seara, cand tara gazda, Franta, da piept cu aceiasi vikingi care au rapus Anglia. Emotiile organizatorilor sunt maxime, chiar daca jucatorii francezi nu par sa impartaseasca tensiunea inaintea meciului. Cu siguranta ca o iesire prematura a Frantei din competitie ar insemna un dezastru pentru intreaga competitie, atata de mare incat, daca ar putea, prietenul nostru Giani Infantino ar putea cere rejucarea meciului, pe motive financiare.

Mari probleme la Spitalul Colţea din Capitală, după ce blocul de sterilizare s-a defectat. Dezvăluirile făcute de un medic
BRAT
Modifică setările cookies