#NeFacemBine

Rezultate incredibile la un spital din Chicago: zeci de pacienti cu Covid-19 in stare severa s-au vindecat in cateva zile! Ce medicament au luat

Medicii americani incearca un tratament experimental pe pacientii cu coronavirus.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Aprilie 2020, 12:23
Data actualizarii: Vineri 17 Aprilie 2020, 13:19

Universitatea de Medicina din Chicago a recrutat 125 de persoane cu Covid-19, care se aflau in stare grava, fiindu-le administrat Remdesivir, un medicament al companiei Gilead, care a fost initial conceput pentru a trata Ebola.

Pacientii au intrat in a treia faza de testare si s-a observat ca simptomele acestora s-au ameliorat in doar cateva zile. 

"Cea mai buna veste este ca majoritatea pacientilor au fost deja externati. S-au recuperat rapid si nu au mai avut febra si simptome respiratorii. Din pacate, am pierdut 2 pacienti. Am avut pacienti cu simptome severe, iar majoritatea au plecat acasa dupa 6 zile, ceea ce ne arata ca duarata terapiei nu trebuie sa fie de 10 zile", a spus Kathleen Mullane, specialist infectionist pentru STAT News si citat de CNBC.

113 pacienti au fost externati, iar doar 2 au decedat. Restul se afla inca sub tratament. 

"Toate datele colectate in cadrul acestui experiment trebuie analizate si abia dupa putem trage o concluzie", a mai spus specialistul american.

Dupa anuntarea acestor rezultate, actiunile la bursa ale companiei Gilead au crescut cu 16%, investitorii fiind increzatori ca pot obtine profit.

Modifică setările cookies