„Spionaj” masiv la națională! Staff-ul lui Edi Iordănescu a urmărit zeci de adversari la lucru înainte de Liga Națiunilor

Echipa Nationala edi iordanescu Liga Natiunilor Nationala Edi Iordănescu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Mai 2022, 16:18
Data actualizarii: Sambata 28 Mai 2022, 16:49

Edi Iordănecu, selecționerul României, și-a pus staff-ul tehnic la treabă.

Antrenorul naționalei a dezăvpluit că peste 90 de jucători ai adversarelor României au fost urmăriți la lucru în ultima perioad, iar selecția a fost făcută în funcție de adversarii pe care „tricolorii” îi vor în Liga Națiunilor.

„Au fost undeva la 90 de jucători ai adversarilor pe care a trebuit să-i studiem, având în vedere că sunt trei adversari diferiţi (n.r. Muntenegru-două meciuri, Bosnia Herţegovina şi Finlanda).

Foarte multe analize, studii, încercăm să pregătim cât mai în detaliu jocurile. În același timp, trebuie să fim atenți la volumul de informații pe care îl oferim jucătorilor noștri și să nu dăm în cealaltă extremă. De asta am apelat la 30 de jucători, pentru a avea o flexibilitate.Vrem să consolidăm o anumită filosofie de joc.

Pun accent mult pe organizare, în special din punct de vedere ofensiv, să avem spații mici, să stăm bine în teren. Sigur, ne interesează și faza ofensivă și încercăm să formăm trasee de joc. Încercăm să fim atenți și la momentele de tranziție și cele statice, care pot face diferența dacă nu sunt abordate cum trebuie”, a declarat Iordănescu pentru FRF TV.

Primele patru meciuri ale României din Liga Națiunilor

Sâmbătă, 4 iunie, ora 21:45, stadion Gradski (Podgorica): Muntenegru – ROMÂNIA

Marți, 7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino polje (Zenica): Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA

Sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București): ROMÂNIA – Finlanda

Marți, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București): ROMÂNIA – Muntenegru

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!