Nationala

„A venit gigantul, mă!” Cum a fost întâmpinat Enes Sali la prima convocare la echipa națională | România - Islanda e joi (21:45), live pe Pro TV și Voyo 

Enes Sali și-a făcut apariția în cantonamentul României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 17:02
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 18:15

Pentru echipa națională urmează două meciuri cruciale, în direct la PRO TV. Tricolorii trebuie să câștige cu Islanda și Liechtenstein pentru a bifa barajul de calificare la Campionatul Mondial din 2022. 

Cu toate acestea, Mirel Rădoi a surprins încă o dată cu selecția. Antrenorul l-a convocat în premieră pe Enes Sali, care are doar 15 ani și 9 luni, iar mijlocașul Farului Constanța poate fi cel mai tânăr fotbalist care debutează pentru prima reprezentativă a României. 

Luni, Sali și-a făcut apariția în cantonamentul naționalei, iar platformele de social media ale FRF-ului au ținut să îi dedice un video, în care este sintetizată prima zi a jucătorului la Mogoșoaia. 

Timid și cu zâmbetul pe buze, Sali a fost întâmpinat de staff-ul lui Mirel Rădoi cu îndemnul: „A venit gigantul, mă!”, iar selecționerul, pentru a destinge atmosfera, a remarcat: „Nu ai mai fost de mult la Mogoșoaia”. Văzând că puștiul este emoționat, Nicolae Dică a simțit să îi ofere o mângâiere pe cap. 

După ce a salutat întreg staff-ul, Enes Sali s-a cazat, a despachetat și s-a îndreptat spre ședința foto. 

România va juca joi, 11 noiembrie, împotriva Islandei, de la 21:45, și duminică, 14 noiembrie, în compania celor de la Liechtenstein, ambele partide în direct la PRO TV și pe Voyo și LIVE VIDEO pe www.sport.ro.

CITESTE SI
Modifică setările cookies