VIDEO „A venit gigantul, mă!” Cum a fost întâmpinat Enes Sali la prima convocare la echipa națională | România - Islanda e joi (21:45), live pe Pro TV și Voyo 

Enes Sali Echipa Nationala Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 17:02
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 18:15

Enes Sali și-a făcut apariția în cantonamentul României. 

Pentru echipa națională urmează două meciuri cruciale, în direct la PRO TV. Tricolorii trebuie să câștige cu Islanda și Liechtenstein pentru a bifa barajul de calificare la Campionatul Mondial din 2022. 

Cu toate acestea, Mirel Rădoi a surprins încă o dată cu selecția. Antrenorul l-a convocat în premieră pe Enes Sali, care are doar 15 ani și 9 luni, iar mijlocașul Farului Constanța poate fi cel mai tânăr fotbalist care debutează pentru prima reprezentativă a României. 

Luni, Sali și-a făcut apariția în cantonamentul naționalei, iar platformele de social media ale FRF-ului au ținut să îi dedice un video, în care este sintetizată prima zi a jucătorului la Mogoșoaia. 

Timid și cu zâmbetul pe buze, Sali a fost întâmpinat de staff-ul lui Mirel Rădoi cu îndemnul: „A venit gigantul, mă!”, iar selecționerul, pentru a destinge atmosfera, a remarcat: „Nu ai mai fost de mult la Mogoșoaia”. Văzând că puștiul este emoționat, Nicolae Dică a simțit să îi ofere o mângâiere pe cap. 

După ce a salutat întreg staff-ul, Enes Sali s-a cazat, a despachetat și s-a îndreptat spre ședința foto. 

România va juca joi, 11 noiembrie, împotriva Islandei, de la 21:45, și duminică, 14 noiembrie, în compania celor de la Liechtenstein, ambele partide în direct la PRO TV și pe Voyo și LIVE VIDEO pe www.sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!