„A venit Apocalipsa!” Ganea nu iartă nimic: „Nu știu ce antrenează Edi Iordănescu ăsta!” 

Ionel Ganea Echipa Nationala edward iordanescu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 08:26
Data actualizarii: Luni 06 Iunie 2022, 08:27

Echipa națională a reușit o nouă rușine istorică după înfrângerea suferită în meciul cu Muntenegru, 0-2, din startul Nations League. 

Naționala României a avut o prestație umilitoare în duelul cu Muntenegru. Cele două goluri marcate de gazde au venit după două erori majore ale căpitanului Vlad Chiricheș. „Tricolorii” nu au avut nici măcar un șut pe poarta muntenegrenilor, iar criticile nu au întârziat să apară. 

Ionel Ganea: „A venit Apocalipsa!” / „Nu știu ce antrenează Edi Iordănescu ăsta!” 

Ionel Ganea a comentat și el meciul slab făcut de națională cu Muntenegru, având cuvinte dure la adresa „tricolorilor”. Fostul jucător a tras un semnal de alarmă în legătură cu viitorul fotbalului românesc, punctând că ar fi nevoie de doi ani de zile pentru ca totul să fie reconstruit. 

„A venit Apocalipsa! Nu vom mai avea echipe românești în cupele europene, echipa națională e la pământ. Părerea mea e că ar trebui să reconstruim tot doi ani de zile. Se găsesc soluții, chiar dacă nici campionatul nu te ajută.

Nu cred că o să arătăm altfel nici cu Bosnia. Ce poți să schimbi în 2 zile?! Nu am văzut nimic la meciul ăsta pe care îl pregătim de luni de zile. Nu știu ce am putea vedea. Trebuie o reconstrucție în jurul a 7-8 jucători tineri de 22-23 de ani și să faci o medie la vreo 25 de ani. 

Sunt jucători tineri de valoare la FCSB, la Farul, la CFR Cluj, la Craiova, mai sunt și pe afară, la România U21. Cel mai rău m-a deranjat atitudinea. Ne-au bătut doi jucători din Liga 1, deși noi eram mari favoriți”, a declarat Ionel Ganea pentru Fanatik

Fostul fotbalist nu l-a iertat nici pe selecționerul României, Edward Iordănescu, pe care îl vede drept principalul vinovat pentru meciul slab făcut de „tricolori” cu Muntenegru. 

„A fost un meci foarte, foarte slab. Unul dintre cele mai slabe. Nu știu ce antrenează Edi Iordănescu ăsta. A avut luni de zile să pregătească meciul! El antrenează, el decide! Ce facem? Găsim alți vinovați? De ce a venit la națională dacă nu vrea să își strice cariera? Pune-i întrebarea asta. Nu a adus niciun plus”,  a adăugat Ganea. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!