Veste BUNA! Avem o sansa in PLUS sa mergem la urmatorul MONDIAL! Ce anunt a facut Platini:

Autor: Sport.ro
Luni 28 Octombrie 2013, 11:31
Veste BUNA! Avem o sansa in PLUS sa mergem la urmatorul MONDIAL! Ce anunt a facut Platini:

► Aleeee, aleeeee, care-i cea mai tare galerie? Castiga AICI invitatii la Rapid – Petrolul, joi ora 20:30, in direct la PRO TV!

Presedintele UEFA, Michel Platini a anuntat ca vrea o Cupa Mondiala cu 40 de echipe la turneul final din 2018, cand ar urma sa se califice mai multe echipe din Africa si Asia, fara ca numarul nationalelor din Europa sa fie redus.

In acest moment, 13 echipe din cele 32 de la turneul final sunt din Europa, in timp ce Africa da 4 sau 5 in functie de rezultatul barajului cu echipele din America de Sud. Sepp Blatter a anuntat saptamana trecuta ca Africa si Asia merita mai multe echipe la Cupa Mondiala pentru ca sunt mai multe tari afiliate acolo decat in Europa si America de Sud.

Platini, vazut de multi drept succesorul lui Blatter la FIFA, a calculat si a ajuns la concluzia ca durata turneului s-ar prelungi cu 3 zile daca vor veni mai multe echipe.

"E bine pentru toata lumea. Sunt de acord cu Blatter, avem nevoie de mai multe echipe din Africa si Asia. Dar nu avem cum sa renuntam la cele din Europa, asa ca marim numarul participantelor. Putem adauga doua din Africa, doua din Asia, doua din America, una din Oceania si una din Europa",
a spus francezul.

Tarile din Europa si din America de Sud au castigat de 19 ori Cupa Mondiala.

Beatrice Mahler: Dacă lucrurile continuă în această direcţie, şi decembrie va fi o lună în care vom plânge mult
BRAT

Modifică setările cookies