"Ungurii n-au scos vreun Puskas, sa ne bata in preliminarii!" Cine are incredere in Piturca: "Terminam pe locul 1 in grupa"

"Ungurii n-au scos vreun Puskas, sa ne bata in preliminarii!" Cine are incredere in Piturca: "Terminam pe locul 1 in grupa"

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Fostul sef de la LPF considera ca Romania este favorita la locul1  in grupa pentru Euro 2016, acolo unde am picat cu Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord si Feroe:

"Eu zic ca Piturca va face o selectionata care va termina pe primul loc. Ungurii, deocamdata, cu centrele de copii si juniori pe care le-au facut nu sunt periculosi, ca in 2 ani de zile nu au putut ei sa scoata vreun fotbalist de valoare, vreun Puskas. Le trebuie vreo 7 ani de zile ca sa poata sa fie deasupra noastra."

Mitica Dragomir crede ca Sanmartean va ajunge si la nationala dupa transferul la Steaua: "Sanmartean cred ca si-a gasit echipa potrivita. Aici la Steaua, sunt jucatori de mare viteza: Chipciu, Popa, Tanase, Stanciu, deci eu cred ca-i vine ca o manusa Steaua. Sansele lui Sanmartean sa vina la nationala au crescut prin venirea lui la Steaua, pentru ca aici are colegi care sunt prezenti aproape la fiecare meci al echipei nationale" Dragomir", a spus Mitica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

După ce a pus un jurnalist să găsească soluții pentru oamenii rămași cu trenul în câmp, directorul CFR revine cu explicații
BRAT
Modifică setările cookies