Nationala

EXCLUSIV Un patron din Liga 1 contestă conducerea FRF: ”O greșeală impardonabilă, nu am nicio speranță că vom face ceva”

FRF l-a numit pe Edward Iordănescu în funcția de selecționer.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 23:59
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 00:00

Fostul tehnician de la FCSB și CFR Cluj a devenit astfel noul selecționer al României, la șase ani distanță de momentul în care tatăl său califica naționala la EURO 2016, ultimul turneu final la care prima reprezentativă a participat.

Deși numirea a impresionat pe multă lume, există și contestatari ai acestuia. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, și-a arătat dezamăgirea cu privire la felul în care a gestionat FRF situația noului selecționer, deoarece aceștia îl aveau disponibil pe Ladislau Boloni.

Pentru mine nu e o soluție. Soluția era Boloni, încă sunt rănit. Să negociezi cu Boloni și să nu-l pui selecționer, să nu reușești să îl convingi, este o greșeală impardonabilă a Federației. E foarte bine că a venit Edward Iordănescu, dar nu am nicio speranță că vom face ceva. 

Aveam o mare speranță dacă venea Boloni sau dacă venea un antrenor care a antrenat în afară, uite Lucescu, care a creat echipe mari, care au câștigat campionate, care a fost în Occident, nu în țările arabe. 

Boloni a fost în Portugalia, în Grecia, a câștigat cupe. E o greșeală de management a Federației. M-am uitat la interviu și m-am blocat. A vrut să rămână în România și a vrut să îmbrace tricoul de antrenor și nu a fost acceptat. Sunt dezamăgit că Boloni nu a rămas antrenorul echipei naționale.

De Edward Iordănescu nu comentez, nu vreau să aud altceva la națională decât Boloni, Lucescu senior sau Dan Petrescu, în rest nu cred”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro.

Modifică setările cookies