O sansa in plus pentru Romania la organizarea EURO 2020! Cehia si Polonia si-au retras candidaturile

O sansa in plus pentru Romania la organizarea EURO 2020! Cehia si Polonia si-au retras candidaturile

►In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Federatia Ceha de Fotbal (FACR) a anuntat, miercuri, ca si-a retras candidatura pentru organizarea de meciuri la Campionatul European din 2020, dupa refuzul municipalitatii orasului Praga de garanta proiectul care include renovarea stadionului.

"FACR a decis sa nu mai candideze la organizarea Euro-2020. Decizia Primariei din Praga de a nu garanta proiectul va aduce pierderi pentru oras, pentru suporteri si pentru fotbalul ceh", se arata intr-un comunicat al federatiei cehe.

CEHII DOREAU TREI MECIURI

Forul ceh dorea ca orasul Praga sa gazduiasca trei meciuri din faza grupelor si o partida din optimile de finala ale Campionatului European din 2020.

Municipalitatea din Praga a respins, marti, ca incomplet proiectul propus de FACR, care includea renovarea Stadionului Eden, pe care joaca formatia Slavia Praga, si cresterea capacitatii la 30.000 de locuri.

Campionatului European din 2020 va fi organizat in 13 orase europene diferite. Dosarele de candidatura vor fi depuse pâna cel târziu la 25 aprilie 2014, iar Comitetul Executiv al UEFA va alege cele 13 orase in septembrie 2014.

SI POLONIA ANUNTA CA RENUNTA

Federatia Poloneza de Fotbal a anuntat ca si-a retras candidatura pentru organizarea de meciuri la Euro 2020, la scurt timp dupa ce forul ceh facuse un anunt similar. "Am apreciat ca sansele noastre pentru a obtine organizarea de meciuri sunt minime", a declarat Zbigniew Boniek, presedintele federatiei. PZPN propusese doua stadioane pentru Euro-2020, la Varsovia si Chorzow.

O SANSA IN PLUS PENTRU ROMANIA!

Si Federatia Romana de Fotbal a depus, la 20 mai 2013, candidatura oficiala pentru gazduirea de meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European din 2020.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies