"Trei nume trebuie sa fie pe lista FRF: Hagi, Boloni si Galca! De Biasi? O gluma de prost gust. Olaroiu? Nu stiu ce a facut cu Middlesbrough"

"Trei nume trebuie sa fie pe lista FRF: Hagi, Boloni si Galca! De Biasi? O gluma de prost gust. Olaroiu? Nu stiu ce a facut cu Middlesbrough"

Sferturile UEFA EURO 2016 se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Marcel Puscas, vicepresedinte in comisia tehnica a FRF, a vorbit la Sport.ro despre solutiile pentru banca nationalei Romaniei. Nu e de acord cu ideea unui selectioner strain si respinge si posibilitatea ca Olaroiu sa vina la prima reprezentativa.

Acesta propune trei nume pentru nationala: Hagi, Boloni si Galca. "Din punctul meu de vedere, nu avem nicio garantie a succesului daca aducem un strain, asa cum e si in cazul unui roman. Nimeni nu poate garanta calificarea la mondial."

"Antrenorii straini trebuie sa cunoasca bine mentalitatea romana. Ii este greu un antrenor neamt sa antreneze in Balcani. Au fost nume de succes in Turcia, in Grecia. Referitor la Armin Veh, care este si aroman. Are 1.8 milioane euro salariu la Frankfurt. E foarte scump, nu cred ca ni-l putem permite."

"Daca vrem sa aducem un antrenor care sa faca deliciul presei e cea mai mare greseala. Eu as dori sa alegem un selectioner capabil sa se adapteze la nevoile si realitatile fotbalului romanesc. Parerea mea, pe lista mea ar fi trei nume: Hagi, Boloni si Costel Galca"

"Nu stiu de ce cautam solutii cand le avem intre noi. Ei trei pot fi solutii. Celelalte variante pot da o nota de senzational si nu ai nicio certitudine ca ar putea duce nationala la Mondial"

"Variantele din zona Germaniei sunt venite din sfaturile poate domnului preparator fizic Papadopoulos."

"Am vazut un interviu al lui De Biasi. Spunea nu mai cheltuiti banii cu juniorii, mai bine mi-i dati mie. E o gluma de prost gust De Biasi."

"Olaroiu si Rednic? Sunt valorosi, dar nu stiu cum a gestionat Olaroiu meciul cu Middlesbrough, un examen. Nu stiu cum e fotbalul din Arabia Saudita.", a declarat Marcel Puscas la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies