"Toate drumurile duc la el!" Rădoi e istorie pe banca naționalei, acum șefii FRF mai au două variante

Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 16:57
Data actualizarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 17:13

România s-a clasat pe locul al treilea în Grupa J a preliminariilor pentru CM din Qatar.

Germania a câștigat, firesc, seria din care a făcut parte România, iar Macedonia de Nord a încheiat Grupa J pe poziția secundă. Mirel Rădoi și-a încheiat azi, potrivit contractului, înțelegerea cu FRF.

Fostul selecționer n-a izbutit să atingă ținta propusă, una realistă, calificarea în barajul pentru CM 2022, iar oficialii de la Casa Fotbalului trebuie să rezolve urgent o problemă importantă: cine va deveni noul antrenor al naționalei.

Narcis Răducan, un apropiat al lui Edi Iordănescu, a fost întrebat despre posibilul succesor al lui Rădoi. Cum Gică Hagi și Răzvan Lucescu nu au acceptat oferta lui Răzvan Burleanu, iar Victor Pițurcă și Ladislau Boloni nu s-ar afla pe lista mai-marilor de la Casa Fotbalului, în opinia lui Răducan mai există doar două nume în agenda FRF.

Răducan susține că Mutu are un mic avans în fața lui Edi Iordănescu în cursa pentru postul de selecționer, deși Dumitru Dragomir susținuse zilele trecute că "Briliantul" va fi sigur antrenorul naționalei.

”Nu știu și nu mă descurc cu ce se întâmplă prin culisele Federației și ale fotbalului, dar cred într-un pronostic de 50%-50% șanse între Edi și Mutu. Eu mă aștept ca unul dintre ei să semneze, din ce am văzut și cum s-a pus problema.

Din cronologia cu ceilalți pretendenți, cred că toate drumurile duc către Mutu, cu o oprire la Edi. Discuțiile cu Edi vor fi înainte și dacă se vor înțelege, atunci Edi va fi selecționer. Dacă nu, va semna Mutu. Poate sunt și alte nume noi, dar eu așa am simțit”, a declarat Narcis Răducan potrivit Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!