Olaroiu la nationala Romaniei? Nu banii sunt problema. Adevarata miza in discutiile Federatiei cu antrenorul roman

Olaroiu vine gratis la nationala. Si chinezii il vor selectioner si-i ofera multe milioane. Ii va refuza si va antrena gratis Romania daca-l suna Federatia de la Bucuresti. Olaroiu a plecat din tara acum 9 ani, dar nu mai ramane la arabi.

"Pe Olaroiu nu l-a cautat nimeni de la FRF. El mi-a spus ca vine la nationala fara sa ceara vreun ban, daca va fi contactat" - dezvaluie seful Ligii. Gino Iorgulescu e prieten bun cu Olaroiu.

Nu banii sunt problema in privinta lui Olaroiu, ci durata contractului. Antrenorul vrea o intelegere pe 4 ani, cu obiectiv calificarea la Euro 2020 si optional Mondialul din 2018.

Burleanu vrea un selectioner strain, dar accepta si varianta unui antrenor roman din strainatate.

In 2007, Olaroiu i-a lasat locul lui Hagi la Steaua si de atunci a antrenat la arabi. Vrea sa revina in tara si asteapta un semn de la nationala. A fost la Paris, la meciul cu Franta, dar n-a vorbit cu Burleanu.

"Deocamdata echipa are un selectioner, cand se va pune vreodata problema, vom discuta. In general, eu tin telefoanele pe silent", a declarat Olaroiu. 

Olaroiu a fost selectionerul Arabiei Saudite la Cupa Asiei. Chinezii il vor la nationala lor. Olaroiu prefera nationala Romaniei.

"Pentru mine, orice angajament il am e o provocare. Asta este dorinta mea, sa dau totul si tot timpul sa fac maximum din ceea ce pot eu sa fac", mai spune Olaroiu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies