Situație incertă pentru unul dintre jucătorii lui Edi Iordănescu! S-a prezentat cu o problemă la lot și a fost izolat

Zinedine Zidane valentin mihaila Nationala Edi Iordănescu,
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Noiembrie 2023, 15:22
Data actualizarii: Miercuri 15 Noiembrie 2023, 15:25

Unul dintre jucătorii convocați de Edi Iordănescu pentru „dubla” cu Israel și Elveția are probleme de sănătate și  a fost izolat de grup.

Valentin Mihăilă s-a prezentat la lot răcit, motiv pentru care a fost izolat de grup (stă singur în cameră), în încercarea de a împiedica o răspândire a virusului și la ceilalți fotbaliști.

Potrivit lui Andrei Vochin, fotbalistul lui Parma se simte deja mai bine și ar putea fi apt pentru meciul cu Israel, ce va avea loc duminică, de la ora 21:45.

„Mihală a venit şi a fost răcit. Acum e pe finalul răcelii, chiar s-a izolat de grup. A fost izolat un pic de grup, ca să nu transmită. Din acest motiv nu a jucat în ultima etapă de campionat. E spre bine, e cam în a şaptea zi de răceală, e pe final. COVID nu este, din ce am înţeles, e o răceală. Cu amigdale. Stă singur în cameră, la şedinţele tehnice vine cu mască, încearcă să protejeze”, a spus Andrei Vochin, potrivit Orangesport.

Valentin Mihăilă este omul care a marcat două goluri în meciul tur cu Elveția, reușid să mențină invincibilitatea echipei lui Edi Iordănescu în grupe.

Ultimele meciuri din Grupa I

  • 15 noiembrie: Israel – Elveția (21:45)
  • 18 noiembrie: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)
  • 21 noiembrie: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)

România ocupă primul loc în clasamentul Grupei I, cu 16 puncte (8 jocuri), urmată de Elveţia, 15 (7 j), Israel, 11 p (7 j), Kosovo, 10 p (8 j), Belarus, 6 p (8 j), Andorra, 2 p (8 j).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!