Secundul lui Daum a dezvaluit de ce nu e chemat Gabi Tamas la nationala

Gabriel Tamas Cristoph Daum Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Octombrie 2016, 14:45
Data actualizarii: Marti 11 Octombrie 2016, 15:00

Chiriches e accidentat, dar Tamas tot n-a prins lotul Romaniei pentru jocurile cu Armenia si Kazahstan.

Secundul lui Cristoph Daum la nationala Rudy Verkempinck explica motivele neconvocarii stelistului. Antrenorul belgian spune ca staff-ul tehnic e multumit de toti cei 4 fundasi centrali din lot, insa nu exclude ca Tamas sa fie chemat in viitor la lot.

"Nu am vazut probleme in axul central, Sapunaru si Grigore s-au descurcat foarte bine, spun eu. Uitati-va la Moti si Gaman, dau totul la antrenament. Sunt foarte increzatori, suntem foarte multumiti de acesti patru jucatori. Si Tamas e un jucator foarte bun. Pot spune doar ca e un jucator foarte bun si unul pe care il urmarim. Este vorba de alegere. Aud atatea intrebari din partea dumneavoastra, de ce nu e chemat unul sau altul.

E vorba de alegere. E foarte simplu pentru mine. Daca staff-ul tehnic e convins ca Tamas este mai bun, spre exemplu, decat Moti sau decat un alt jucator, atunci va fi in lot. Noi alegem cei mai buni patru fundasi centrali. Pentru moment, pentru aceste doua meciuri, Tamas nu s-a numarat printre ei. Atat! Tamas are respectul nostru, se descurca bine si pe postul de fundas dreapta, care nu e postul lui. A jucat acolo cu Villarreal si a ajutat echipa", a spus Verkempinck la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!