”Se crede Nostradamus?” Edi Iordănescu, criticat dur! Viitorul selecționerului, sub semnul întrebării: ”Poate s-a înțeles cu ei!”

Romania edi iordanescu EURO 2024 Ionel Ganea Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 11:42
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 11:43

România a obținut doar un rezultat de egalitate în fața modestei Liechtenstein, scor 0-0, în ultimul amical înainte de EURO 2024, competiție transmisă în direct de PRO TV, Pro Arena și VOYO.

Edi Iordănescu a declarat că tricolorii trebuie să se concentreze mai mult în fața porții, mai ales că la EURO 2024 nu vor avea la fel de mult ocazii precum în meciurile amicale, cuvinte care nu i-au picat deloc bine lui Ionel Ganea, care l-a criticat dur pe selecționerul României.

Ionel Ganea, critici dure pentru Edi Iordănescu: ”Cine se crede, Nostradamus?”

Fostul atacant al echipei naționale susține că jucătorii vor fi afectați de cuvintele antrenorului, iar randamentul lor la turneul final va scădea.

Totodată, Ganea a mărturisit că, în opinia sa, Edi Iordănescu nu a luat încă o decizie cu privire la viitorul său, pentru că a primit o ofertă din partea unui club saudit și există posibilitatea să se fi înțeles deja cu arabii.

Edi Iordănescu nu avea voie să spună ce a zis, că la European nu vom avea mai mult de 2-3 ocazii într-un meci. Cine se crede el, Nostradamus? Nu ai voie să spui aşa ceva, jucătorii te aud!

Cred că n-a semnat prelungirea până acum pentru că va pleca în ţările calde. Are ofertă de la arabi şi poate s-a şi înţeles cu ei”, a spus Ionel Ganea, conform Sport pe Surse.

Întrebat cine ar fi potrivit să preia funcția de selecționer al României în cazul în care Edi Iordănescu va decide să plece de la echipa națională, Ionel Ganea a propus trei nume: Gică Hagi, Dan Petrescu și Dorinel Munteanu.

Pe cine văd selecţioner dacă Edi pleacă? Am trei nume pentru voi: Gică Hagi, Dan Petrescu şi Dorinel Munteanu. Ca Federaţie, dacă vrei să faci treabă cu echipa naţională, investeşti. Dai şi 1 milion de dolari salariu, nu te uiţi la bani, e vorba de echipa naţională, totuşi”, a mai spus Ganea.

  • EURO 2024 va fi transmis în România de PRO TV, Pro Arena și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie. Partidele vor fi analizate de Laurențiu Reghecampf, Florin Răducioiu, Ciprian Marica, Răzvan Raț și Alexandru Chipciu.


Programul României la EURO 2024, în grupe

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen)

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!