Nationala

SCHIMBAREA de la FRF: "Eu am avut parte de reactii negative pentru ca l-am sustinut pe Piturca!"

Presedintele FRF, Razvan Burleanu a vorbit pentru ProSport despre relatia cu selectionerul reconfirmat astazi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Septembrie 2014, 18:19
Data actualizarii: Joi 11 Septembrie 2014, 18:45

Initial, cand a fost ales in functie, seful FRF a lasat sa se inteleaga ca relatiile cu Victor Piturca nu sunt dintre cele mai bune. Acum, in contextul eventualei sale plecari de la nationala, Burleanu a spus ca l-a sustinut pe Piturca, iar Federatia a aratat deschidere in ceea ce priveste negocierile cu Al-Ittihad.

"AM AVUT PARTE DE REACTII NEGATIVE!"

"Din 5 martie, inca de cand am fost ales, l-am confirmat pe Victor Piturca in pozitia de selectioner. Acelasi lucru l-am facut si acum. Dar asta nu inseamna ca FRF nu are varianta de rezerva.

Mi-a spus ca au fost discutii, nimic mai mult, asa cum a spus si in conferinta de presa premergatoare meciului cu Grecia. Daca este normal sau nu... asta nu pot sa va spun. Pot sa va spun ca eu nu am discutat cu niciun alt antrenor despre posibila inlocuire a lui Piturca atat timp cat suntem sub contract cu el.

Atat timp cat sunt tinut de un contract, nu pot sa discut cu alt antrenor, lucru pe care il solicit si din partea celorlalti. Domnul Piturca a vorbit cu altcineva, dar nu pot sa fiu responsabil decat pentru ceea ce fac eu.

Daca Victor Piturca insista sa paraseasca echipa nationala, atunci nu o sa ne retina o clauza din contract. De ce? Pentru ca nu poti sa tii pe cei care nu vor sa lucreze cu tine. Sigur, nu se va intampla ca domnul Piturca sa plece fara sa plateasca", a spus seful Federatiei.

Intrebat daca a incercat vreodata Federatia sa scape de Victor Piturca, Burleanu a fost transant:

"De pe 5 martie si pana la ora acestui interviu nu cred ca am dat de inteles acest lucru. Daca sunt argumente de partea cealalta ar trebui sa le faca publice. Eu am avut inclusiv reactii negative, din presa si de la suporteri, pentru ca l-am sustinut pe Victor Piturca", a incheiat Burleanu.

Modifică setările cookies