"Sa nu ne entuziasmam prea tare! Armenia este o echipa slaba, am jucat si 90 min cu un om in plus!" 

"Sa nu ne entuziasmam prea tare! Armenia este o echipa slaba, am jucat si 90 min cu un om in plus!" 

Armenia 0-5 Romania / Gica Popescu indeamna la calm dupa victoria la scor a Romaniei de la Erevan. 

Romania a profitat din plin de eliminarea din tabara adversa dictata de arbitru in minutul 3. Mai mult, nationala a deschis scorul in urma aceleiasi faze. In ziua in care implineste 49 de ani, Gica Popescu spune ca entuziasmul trebuie sa fie limitat dupa aceasta victorie, dar ca sunt si puncte importante de remarcat dupa victoria de aseara.

”Aseara am intalnit o echipa destul de slaba. Pe langa faptul ca era slaba, am si jucat 90 de minute cu un om in plus. Asta nu diminueaza cu nimic meritele echipei noastre. Am vazut un apetit ofensiv cum nu am vazut demult. Am avut ocazii, am fost agresivi, am avut posesie. Eu insa nu m-as entuziasma foarte mult. Poate fi un rezultat mincinos contra unei echipe slabe, care a jucat 90 de minute in 10 oameni. Important este sa pastram constanta, pofta de joc, apetitul ofensiv.

Avem o grupa foarte grea. Favorite sunt Danemarca si Polonia, dar trebuie sa incercam sa jucam din ce in ce mai bine, sa crestem de la meci la meci si asa vin si rezultatele. Eu nu ma raportez la meciul de aseara, poate fi mincinos. A, daca batem in Kazahstan si vom face un rezultat bun dupa aceea cu echipele importante... Pana la urma, calificarile nu se obtin cu echipele mari, ci cu ele mici.

Este de apreciat faptul ca Daum a adus jucatorii care evoluau bine la echipele de club si nu s-a uitat nici la experienta, nici la varsta din pasaport. Asa este normal, sa convoci jucatorii cei mai in forma si cei mai valorosi la momentul respectiv", a declarat Gica Popescu la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă: "Multe proiecte au început în mandatul lui Vlad Voiculescu, le voi continua"
BRAT
Modifică setările cookies