Nationala

"Sa luam un strain doar daca e unul ca Van Gaal. Decat un no-name, mai bine un roman! Rednic e cel mai potrivit". Mutu face lobby pentru fostul antrenor al lui Dinamo

Sferturile UEFA EURO 2016 se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2016, 11:41
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2016, 11:48

Retras din cariera de jucator profesionist, Adi Mutu planuieste sa o ia pe calea antrenoratului. "Briliantul" isi cauta echipa si spune ca e dispus sa mearga in liga a treia (DETALII AICI).

Golgheter all-time al nationalei Romaniei, la egalitate cu Gica Hagi, Mutu a vorbit si despre planurile Federatiei de a numi un selectioner strain. Acesta a spus ca ar fi de acord cu varianta unui strain doar daca acesta ar fi unul deja consacrat, nu un "no-name". Altfel, Mutu ar merge pe mana lui Mircea Rednic, tehnician pe care il considera cel mai potrivit pentru functia de selectioner.

"Olaroiu nu vine, dar nici eu nu as veni in locul lui; Dan Petrescu, la fel, dar de ce nu-l punem pe Mircea Rednic? Cred ca ar fi foarte bun. Cu tot respectul, Loti Boloni, ce facem, ne intoarcem in trecut? Trebuie sa fie ceva nou.

Mircea Rednic vine dupa un an foarte bun. A facut ceva bun cu Dinamo, ceva ce nu mai facuse nimeni acolo. A antrenat si afara, are experienta, a fost un mare fotbalist si are o alta mentalitate. Se vede din ce a facut la Dinamo. Trebuie sa le dai antrenorilor timp sa reconstruiasca echipa nationala.

N-o sa vina niciodata Prandelli. Eu sunt de acord sa luam un strain daca il luam pe Van Gaal. Si rusii au avut antrenor strain. Noi suntem capabili sa dam 2-3 milioane unui antrenor? Nu putem. Decat sa vina un no-name, mai bine un roman", a spus Mutu la Digisport.

Printre romanii ale caror nume au fost vehiculate ca fiind pe lista FRF se numara cele ale lui Cosmin Olaroiu, Dan Petrescu si Cosmin Contra. Marcel Puscas, vicepresedintele FRF, a spus aseara la Sport.ro ca "trei nume trebuie sa fie pe lista: Hagi, Boloni si Galca".

Modifică setările cookies