Liga 1

"Golgheter all time la nationala, experienta afara 14 ani, putin temperamental" :) Mutu s-a lansat in cariera de antrenor! Isi cauta echipa: "Vreau sa o iau de jos"

Incep sferturile la Euro. Astazi de la 22:00: Polonia - Portugalia, in direct la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2016, 10:36
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2016, 10:42

"Am nevoie de experienta ca antrenor, nu pot sa vin sa spun ca sunt golgheterul all time al nationalei si ca am jucat pe afara 14 ani si gata", a spus Mutu, cel care anunta astfel ca s-a lansat oficial in cariera de antrenor.

Acesta a povestit un episod haios de la inceputul carierei de jucator, pe care spune ca spera sa nu il intalneasca in noua cariera, cea de antrenor: "Apropo de acel episod celebru, cand se spune ca l-am refuzat pe Dobrin cand a vrut sa ma schimbe. Nu e adevarat, Dobrin nu era antrenor, era altcineva si da, nu am vrut sa ies de pe teren. A venit la mine Lacatus si m-a injurat, "iesi ma afara". Era ditamai Lacatusu atunci, va dati seama, i-am zis "vezi-ti ma de echipa ta". In cele din urma a intors omul cu tabela o cifra si a iesit Sile Bardes, care mi-a zis "sa vezi ce omor iti dau", ca era mai mare ca mine. Acum nu as mai face asa ceva pentru ca e lipsa de respect pentru antrenor si pentru colegi.", a spus Mutu la Digi.

Acesta a comentat si situatia de la nationala: "Sunt de acord sa luam un antrenor scump, daca luam unul bun. Noi nu suntem capabili sa dam 2-3 milioane unui antrenor, atunci de ce sa vina un no-name ieftin in loc sa vina un roman. Dan Petrescu e sub contract dar il avem pe Mircea Rednic, care e cel mai indicat. Cu tot respectul pentru Boloni, ne intoarcem la era Iordanescu."

Modifică setările cookies