"Golgheter all time la nationala, experienta afara 14 ani, putin temperamental" :) Mutu s-a lansat in cariera de antrenor! Isi cauta echipa: "Vreau sa o iau de jos"

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2016, 10:36
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2016, 10:42

Incep sferturile la Euro. Astazi de la 22:00: Polonia - Portugalia, in direct la ProTV

"Am nevoie de experienta ca antrenor, nu pot sa vin sa spun ca sunt golgheterul all time al nationalei si ca am jucat pe afara 14 ani si gata", a spus Mutu, cel care anunta astfel ca s-a lansat oficial in cariera de antrenor.

Acesta a povestit un episod haios de la inceputul carierei de jucator, pe care spune ca spera sa nu il intalneasca in noua cariera, cea de antrenor: "Apropo de acel episod celebru, cand se spune ca l-am refuzat pe Dobrin cand a vrut sa ma schimbe. Nu e adevarat, Dobrin nu era antrenor, era altcineva si da, nu am vrut sa ies de pe teren. A venit la mine Lacatus si m-a injurat, "iesi ma afara". Era ditamai Lacatusu atunci, va dati seama, i-am zis "vezi-ti ma de echipa ta". In cele din urma a intors omul cu tabela o cifra si a iesit Sile Bardes, care mi-a zis "sa vezi ce omor iti dau", ca era mai mare ca mine. Acum nu as mai face asa ceva pentru ca e lipsa de respect pentru antrenor si pentru colegi.", a spus Mutu la Digi.

Acesta a comentat si situatia de la nationala: "Sunt de acord sa luam un antrenor scump, daca luam unul bun. Noi nu suntem capabili sa dam 2-3 milioane unui antrenor, atunci de ce sa vina un no-name ieftin in loc sa vina un roman. Dan Petrescu e sub contract dar il avem pe Mircea Rednic, care e cel mai indicat. Cu tot respectul pentru Boloni, ne intoarcem la era Iordanescu."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!