RUSINOS! Olandezii ne-au facut tarani si TIGANI cu o singura poza! Cum cred ei ca arata Romania in 2012:

Romania cm 2014 de telegraaf Olanda Turcia Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Octombrie 2012, 09:21
Data actualizarii: Marti 16 Octombrie 2012, 09:28

Romania are meci greu cu Olanda, insa razboiul a inceput inca din presa. Cei de la De Telegraaf au facut misto de tara noastra.

Olandezii au scris multe randuri despre Romania in ultimele zile, mai ales ca noi am trecut cu 1-0 de turci si ne vom bate la primul loc tocmai cu 'Portocala Mecanica'.

Pana la meci, desi mai sunt cateva ore, presa din Olanda a vrut sa faca o gluma, fie a gresit intentionat. Pana la urma, la un material despre Romania si pregatirile lui Victor Piturca, olandezii au pus o poza cu o caruta.

In ea, o persoana de etnie rroma. Asa ca tabloul, fara sa fie scris in cuvinte clare suna asa: si tarani si tigani.

Ce-i drept, imaginea exista in realitate, pentru ca in Romania se mai practica inca mersul cu caruta, pentru a cara diverse lucruri. Imaginea este cat se poate de reala, insa nu este potrivita pentru un astfel de articol pentru o pagina de sport intr-un ziar dintre cele mai serioase din Europa.

Jurnalistii au precizat ca fotografia a fost facuta in apropiere de Mogosoaia, locul in care s-au antrenat oamenii lui Van Gaal. La aceasta ora, imaginea nu mai este disponibila pe site-ul publicatiei, in locul sau fiind postat un filmulet din conferinta lui Piturca.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!