ROMANIA - SUEDIA, MARTI LA PRO TV // Calin Goia, sef de galerie la Craiova! A creat imnul pentru 2020: "Euro la Bucuresti, Chipciu si Chiriches!"

Din toata inima pentru Romania ! Trupa Voltaj isi adapteaza versurile la perfectul simplu pentru Romania - Suedia, meciul de la Craiova care va fi la PRO TV, marti, la 21:30.

Solistul Calin Goia va fi sef de galerie la Craiova. Romania n-a mai ajuns la Mondiale de 20 de ani.

"In 2020 , romania are meci, Euro la Bucuresti, Chipciu si Chiriches. Hai Romania" suna refrenul melodiei pe muzica din piesa "Ca la 20 de ani".

Calin Goia va fi sef de galerie la Craiova. Ii va conduce pe olteni la stadion dupa ce Voltaj va canta in Arena Fanilor.

"Abia astept sa ne incalzim inaintea meciului si apoi sa mergem spre stadion cantand, sustinand echipa Romaniei care sper sa castige si sa i bata pe suedezi rau. Este prima oara cand voi fi sef de galerie, abia astept!" spune solistul trupei Voltaj.

Revansa cu Suedia va fi la Pro TV, marti, la 21:30.

"Il tin minte pentru ca am plans la finalul lui, acum avem ocazia sa ne luam revansa" mai spune Calin Goia.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Numărul deceselor provocate de coronavirus crește în ritm alarmant. Sunt 1.600 de cazuri în toată lumea
BRAT