REVENIREA neasteptata a lui Mutu! "Vin, spre binele echipei!" Anuntul pentru milioane de fani din Romania:

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 07:55

	REVENIREA neasteptata a lui Mutu! "Vin, spre binele echipei!" Anuntul pentru milioane de fani din Romania:

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Mutu a vorbit deschis despre eventualitatea de a mai juca vreodata pentru Romania.

Ajuns la 35 de ani, Adrian este la ultimul contract din cariera - la Petrolul - si mai are un singur obiectiv - sa bata recordul lui Hagi de goluri la nationala, 35.

Acum cei doi sunt la egalitate, insa Mute are sanse extrem de mici sa mai fie chemat de PIturca, mai ales dupa conflictul pe care l-au avut cei doi in urma cu cateva luni.

"Atat timp cat sunt un jucator care poate fi selectionat pentru echipa nationala si am evolutii bune, a nu fi selectionat din alte motive e putin ciudat. Eu sper, pentru binele echipei nationale in primul rand, iar daca la momentul in care va fi un meci al echipei nationale voi fi mai in forma decat alti jucatori care pot fi selectionati, cred ca ar trebui sa fiu selectionat.

Daca nu, asta e, nu e problema mea, e a antrenorului.

Imi doresc sa joc pentru echipa nationala, nu neaparat impotriva lui Messi, pentru ca deja am jucat impotriva lui Messi, dar România-Argentina... Sa joci intr-un asa amical cu o stea in frunte ar fi foarte frumos", a spus Mutu la Dolce.

Delta Dunării s-a umplut de iahturi care gonesc cu viteză pe canalele înguste și pun în pericol ecosistemul
BRAT
Modifică setările cookies