Renunta Rat la nationala?! Ce spune dupa ce Daum nu l-a chemat pentru meciurile cu Armenia si Kazahstan

Razvan Rat Cristoph Daum Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2016, 19:54
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2016, 20:39

Razvan Rat are doua meciuri jucate in acest sezon la Rayo si spune ca e complet pregatit sa joace din nou pentru Romania.

Selectionerul Daum l-a lasat insa in afara lotului pentru jocurile cu Armenia si Kazahstan din preliminariile Mondialului. Rat spune ca ia in calcul chiar sa se retraga de la nationala daca selectionerul va continua sa-l omita la convocari. Rat are 113 meciuri la echipa nationala si doua goluri marcate.

'Selectionerul si-a motivat decizia tinand cont de trecutul meu, de faptul ca nu am mai jucat de o perioada destul de lunga si nu am continuitate. De saptamana asta voi reincepe sa joc. Eram pregatit sufleteste si mental sa nu mai fiu convocat de la finalul Euro. Ma asteptam ca odata cu schimbarea selectionerului sa nu se mai conteze pe serviciile mele. Nu o sa intru in depresie, nu o sa cedez psihic.

Eu trebuie sa ma pregatesc in continuare si sa ma concentrez pe antrenamentele de la Rayo. Daca nu voi chemat in preliminarii, nu vad ce rost are sa mai continui. In situatia asta o sa ma retrag de la echipa nationala. Vom vedea ce o sa fie!", a spus Rat pentru Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!