"Relatie stransa cu nebunul de Becali! E in top alaturi de Ceausescu sau Tepes!" Portret CIUDAT pentru Radoi: cum e vazut noul selectioner in presa din strainatate

"Relatie stransa cu nebunul de Becali! E in top alaturi de Ceausescu sau Tepes!" Portret CIUDAT pentru Radoi: cum e vazut noul selectioner in presa din strainatate

Mirel Radoi a fost prezentat oficial ieri in functia de selectioner al Romaniei.

Numirea lui Radoi pe banca nationalei a facut rapid inconjurul redactiilor de sport din Europa, mai ales ca Romani este una dintre tarile gazde ale EURO 2020, iar nationala noastra nu este inca sigura de prezenta la turneul final.

Rusii de la Sports.ru i-au facut un portret cel putin interesant noului selectioner al Romaniei. Jurnalistii rusi amintesc de cariera impresionanta ca jucator a lui Radoi, dar si de aspecte ce nu tin de latura sportiva.

"Radoi a fost un jucator bun dupa standardele europene, a jucat 70 de meciuri pentru echipa nationala. La nivel de club, a jucat doar pentru Steaua si in Orientul Mijlociu. A fost urmarit de Mourinho pentru a fi adus la Inter, acolo unde apoi a stralucit Chivu, dar mutarea nu s-a mai realizat", au scris cei de la sports.ru.

"A avut o relatie foarte stransa cu nebunul proprietar al Steaua Bucuresti, Gigi Becali. Apoi a ocupat locul 21 pe lista celor mai mari romani din istorie, un top realizat de unul dintre canalele de televiziune romanesti. Pentru a intelege despre ce e vorba, pe acea lista se mai regasesc Adrian Mutu si Gheorghe Hagi, ca fotbalisti, dar si Gigi Becali, Nicolae Ceausescu sau Vlad Tepes - prototipul lui Dracula", au mai scris jurnalistii rusi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies