Razvan: "E posibil sa nu il mai chem pe Sapunaru!" E corect?

A mai picat unul! Dupa Mutu, Sapunaru risca sa nu mai pupe nationala! A facut circ la intoarcerea din Polonia...! Pe aeroport, Sapunaru i-a injurat pe jurnalisti, dar si mai rau... pe secunzii nationalei! "Cred ca era beat" spune locotenentul lui Razvan - Iovan!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Noiembrie 2009, 20:35
Data actualizarii: Duminica 15 Noiembrie 2009, 22:30

Meciul si scandalul la nationala! Dupa Serbia, Mutu a fugit sa petreaca si Razvan nu l-a mai chemat. Sapunaru va avea aproape sigur aceasi soarta. A petrecut prea mult in avion pentru victoria cu Polonia, iar pe aeroport la Bucuresti a inceput sa se injure cu oamenii de la nationala si cu jurnalistii! Secundul Iovan a fost de fata la tot scandalul.

Selectionerul Razvan Lucescu a anuntat ca se gandeste serios sa nu il mai cheme pe Sapunaru la nationala, mai ales ca jucatorul nu se afla la prima isprava de acest gen. "E suparator pentru mine, trebuie sa spui stop, nu mai merge asa, suntem pe ultimul loc in Europa, nu avem si noi vreo vina? Astfel de situatii nu ar trebui sa existe niciodata la o echipa nationala, am vorbit marti cu Sapunaru, i-am spus... Cristi, joci la Porto, ai o familie, trebuie sa fii un exemplu la echipa nationala! Si la Paris a avut o disputa cu un jurnalist. E posibil sa nu mai fie convocat la nationala!", a declarat Razvan Lucescu la gsptv.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!