Razvan Burleanu si Victor Piturca, dati in judecata dupa rezilierea contractului selectionerului! De ce sunt acuzati

Autor: Sport.ro
Luni 20 Octombrie 2014, 17:30

	Razvan Burleanu si Victor Piturca, dati in judecata dupa rezilierea contractului selectionerului! De ce sunt acuzati

Comitetul Executiv al FRF se va reuni pe 30 octombrie in urma acestei situatii

Sport News anunta ca avocatii lui Adrian Mititelu au facut plangere penala impotriva lui Razvan Burleanu, presedintele FRF, si Victor Piturca, fostul selectioner, prezentand documentele! Motivul este faptul ca a fost reziliat contractul dintre federatie si fostul selectioner fara ca Piturca sa plateasca daune iar acest lucru nu a fost aprobat de catre Comitetului Executiv de la FRF.

Iata motivatia plangerii:

”La data de 16.10.2014, faptuitorul Burleanu Razvan, in calitate de presedinte al Federatiei Române de Fotbal, sub indrumarea consilierului sau personal si a secretarului general al FRF, fara a avea o hotarâre a Comitetului Executiv al FRF a incheiat un acord de reziliere a contractului de munca incheiat de FRF cu selectionerul Victor Piturca.

Astfel, faptuitorul si-a folosit autoritatea si totala rea-credinta in scopul obtinerii unui act in baza caruia faptuitorul instigator Victor Piturca sa nu mai achite suma de 1.400.000 de euro cuvenita prin contract unei persoane juridice fara scop patrimonial, recte FRF”.

In document se regaseste si explicatia lui Adrian Mititelu pentru plangerea penala: "”…indirect, ne este vatamat dreptul si interesul legitim din moment ce faptele reclamate au creat premisele insolvabilitatii FRF si pe cale de consecinta nerecuperarea prejudiciului produs prin infractiune chiar de FRF si altii”.

Se pare ca aceasta plangere nu va fi singulara - fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, intentioneaza sa faca si el plangere impotriva lui Razvan Burleanu.

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies