Seara istorica pentru Rat: "Scorul putea fi mai mare! Ne-a fost teama sa nu facem egal cu o echipa care nu a aratat nimic!"

Seara istorica pentru Rat: "Scorul putea fi mai mare! Ne-a fost teama sa nu facem egal cu o echipa care nu a aratat nimic!"

ROMANIA 2-0 IRLANDA DE NORD | Rat a ajuns la 101 de selectii la nationala Romaniei. A fost omul inceputului de meci cu Irlanda de Nord.

Si Rat putea marca. A avut o sansa uriasa, cand a incercat sa-l pacaleasca pe portar cu o scarita. Cel mai tensionat la acest meci a fost Iordanescu, spune Rat, care si el s-a temut ca meciul sa nu se termine egal. "Nu au aratat nimic", a spus Rat despre nord-irlandezi.

"Ne-am asteptam la un meci dificil. Am controlat astazi jocul, am avut posesie si sanse de a marca. Daca marcam in prima repriza, cand am avut ocazii uriase, scorul putea fi si mai mare. Am avut si eu o ocazie, am vazut portarul iesit tarziu si am incercat o scarita."

"Nu stiu daca ne-a fost teama. Ne-a fost teama sa nu incheiem cu un egal cu o echipa care nu a aratat nimic, nu a facut decat sa se apere. Este un pas foarte important la calificare, asa pare din calcule si statistici, dar cred ca e putin devreme sa vorbim despre calificare. Am facut un pas foarte mare, suntem lideri si asta ne da incredere pentru urmatoarea perioada. Anghel Iordanescu a fost agitat, asa cum era si acum mult timp.", a declarat Rat la TVR.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies