Raspunsul lui Daum dupa ce Becali 'a auzit' ca jucatorii Stelei nu mai vor la nationala: "Sa nu vanda nici la Real, Zidane nu stie romana!"

Raspunsul lui Daum dupa ce Becali 'a auzit' ca jucatorii Stelei nu mai vor la nationala: "Sa nu vanda nici la Real, Zidane nu stie romana!"

Christoph Daum raspunde dupa atacul lui Gigi Becali si spune ca jucatorii convocati au libertatea de a alege daca vin sau nu la echipa nationala.

Daum glumeste pe seama situatiei aparute dupa declaratiile date de Becali. Selectionerul crede ca Becali ar trebui sa nu mai vanda in strainatate jucatori daca motivul invocat de patronul Stelei pentru a nu lasa jucatori la nationala e real.

"Jucatorii acestia ar trebui sa nu plece niciodata din Romania. Daca merg in strainatate, vor da de straini. Daca le e frica, sa ramana aici, sa nu plece. Daca vor avea oferta de la Real Madrid, s-o refuze. Acolo e antrenor strain. Becali ar trebui sa spuna ca nu transfera niciun jucator la Real Madrid pentru ca antrenorul de acolo, Zinedine Zidane, nu vorbeste, din pacate, romana.

Trebuie sa acceptam asta. Pentru mine, cea mai mare obnoare e sa joci pentru tara ta. Daca as fi jucator, as da totul pentru ca tara sa aiba o imagine buna, sa aiba succes. Fiecare are libertatea sa faca ce vrea si trebuie ca deciziile tuturor sa fie respectate!", a spus Daum la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies