Raducioiu, dupa ce a fost numit "somer" de Burleanu: "Razvane, poate te-ai bucurat si tu la golurile mele cand aveai 10 ani!"
2 2018 12:34

Raducioiu, dupa ce a fost numit "somer" de Burleanu: "Razvane, poate te-ai bucurat si tu la golurile mele cand aveai 10 ani!"

Citeste si: Cum explica Lupescu faptul ca se afiseaza cu Mircea Sandu in campania electorala: "Asta nu se intelege in Romania!"

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie, Israel - Romania! Marti, 27 martie, Romania - Suedia!

Razvan Burleanu i-a incadrat pe Ganea, Prunea si Raducioiu in categoria "somerilor" ca stau in spatele lui Ionut Lupescu.

Raducioiu i-a dat replica lui Burleanu.

"Razvan, iti transmit ca nu sunt somer, am chiar doua joburi si o viata frumoasa. Nu e insa o rusine sa fii somer. E doar greu. Nu folosi asta ca o jignire. Sunt atatea mii de oameni in Romania care nu isi pot gasi de munca si sunt amarati."

"Nu toti au avut sansa sa fie angajati de tineri la stat, la politicieni. Nu trebuie blamati."

"O rusine este sa profiti de functia pe care o ai sa arunci cu noroi in oameni care au facut ceva pentru tara asta."

"Poate te-ai bucurat si tu la golurile mele. Aveai 10 ani si sper ca pe atunci iubeai fotbalistii romani care jucau pentru Romania", a spus Raducioiu pentru ProSport.

"Am vazut anumite persoane care sunt sustinatori vehementi ai lui Lupescu, dar aceste persoane sunt fara angajamente, fara contracte de munca. Vorbim de domnul Ganea, de domnul Prunea, de domnul Kassai, de domnul Raducioiu... nu stiu cum se face, dar atunci cand apar alegeri la nivel de federatie imediat se coaguleaza un grup de persoane lipsite de locuri de munca si incearca sa clameze diferite obiective inalte de salvare a fotbalului romanesc" - Razvan Burleanu


13 comentarii
 • 3 2018
  ro. Florine nu-ti bate capul cu un mic pui de utcist,ca ii lingea c****r,si era femeie de service cand a fost pus pres la FRF.Asta a invatat la ucenicia de partid sa jicneasca caci cultura???? NADA....
 • 3 2018
  oleg Cum sa se bucure,cand nu stiau cum arata un televizor...
 • 3 2018
  Cornel Pe Raducioiu l-au aplaudat romanii si altii,pe tine te aplauzi numai tu.S-ati fie rusine,daca stii ce-i aia!...
 • 2 2018
  Toderas Asta mai stie romaneste....ouau ceva nou!!!!...
 • 2 2018
  Cata Florine,donatore,te rog lasa 100€ la asistati astia farà servici...AU..AU..AU......
 • 2 2018
  Marius De ce nu se publica mesajele? Astept un rasuns de la ...
 • 2 2018
  Chris Raducioiule tu ai jucat fotbal si ai fost privilegiat in sportul asta doar ca a fost taicatu general asa ca mai lasa-ne cu golurile tale....
 • 2 2018
  Eugen Vorbesti de patrie raducioiule ,, cand ai stat 3 luni in italia si nu mai stiai romaneste...
 • 2 2018
  nakits bv raducioiule .....bine ai zis!!!!...
 • 2 2018
  Scorpionul Ba Raducioiu,jucai ptr bani ,ptr tine,nu jucai tu de placere ptr patrie.Si ca sa te vada , plateau vit o!!...
vezi mai multe comentarii
Cod galben de ninsori, ploi şi vânt puternic în Bucureşti şi 32 de judeţe. Vreme rece toată săptămâna
BRAT