Raducioiu, dupa ce a fost numit "somer" de Burleanu: "Razvane, poate te-ai bucurat si tu la golurile mele cand aveai 10 ani!"

Raducioiu, dupa ce a fost numit "somer" de Burleanu: "Razvane, poate te-ai bucurat si tu la golurile mele cand aveai 10 ani!"

Citeste si: Cum explica Lupescu faptul ca se afiseaza cu Mircea Sandu in campania electorala: "Asta nu se intelege in Romania!"

Razvan Burleanu i-a incadrat pe Ganea, Prunea si Raducioiu in categoria "somerilor" ca stau in spatele lui Ionut Lupescu.

Raducioiu i-a dat replica lui Burleanu.

"Razvan, iti transmit ca nu sunt somer, am chiar doua joburi si o viata frumoasa. Nu e insa o rusine sa fii somer. E doar greu. Nu folosi asta ca o jignire. Sunt atatea mii de oameni in Romania care nu isi pot gasi de munca si sunt amarati."

"Nu toti au avut sansa sa fie angajati de tineri la stat, la politicieni. Nu trebuie blamati."

"O rusine este sa profiti de functia pe care o ai sa arunci cu noroi in oameni care au facut ceva pentru tara asta."

"Poate te-ai bucurat si tu la golurile mele. Aveai 10 ani si sper ca pe atunci iubeai fotbalistii romani care jucau pentru Romania", a spus Raducioiu pentru ProSport.

"Am vazut anumite persoane care sunt sustinatori vehementi ai lui Lupescu, dar aceste persoane sunt fara angajamente, fara contracte de munca. Vorbim de domnul Ganea, de domnul Prunea, de domnul Kassai, de domnul Raducioiu... nu stiu cum se face, dar atunci cand apar alegeri la nivel de federatie imediat se coaguleaza un grup de persoane lipsite de locuri de munca si incearca sa clameze diferite obiective inalte de salvare a fotbalului romanesc" - Razvan Burleanu
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cel mai fierbinte val de căldură din acest an. Regulile pe care trebuie să le respectăm pe timp de caniculă
BRAT
Modifică setările cookies