Nationala

Probleme pentru națională! Mirel Rădoi nu se va putea baza pe un jucător important cu Islanda și Liechtenstein

Din cauza unei accidentări, Mirel Rădoi nu va putea conta pe un fotbalist exponențial. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 17:56
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 18:03

Dorit de Răzvan Lucescu, Alexandru Mitriță (26 ani) s-a transferat vara aceasta la PAOK, iar evoluțiile pentru clubul din Grecia l-au făcut să se întoarcă la echipa națională, fostul jucător al Universității Craiova marcând golul victorios contra Armeniei, cu o lovitură de cap. 

Însă, în ultimul meci pentru PAOK, Mitriță a rezistat doar 19 minute pe teren. Răzvan Lucescu l-a aruncat în luptă în derby-ul cu Olympiakos, în minutul 60, dar în minutul 79, internaționalul român a acuzat dureri și a trebuit să fie schimbat. Iar staff-ul medical al grecilor a anunțat că Mitriță a suferit o accidentare care îl va face indisponibil o lună.

„Mitriță a suferit o ruptură de gradul doi la aductorii piciorului drept. Revenirea pe teren este estimată la patru săptămâni”, este comunicat oficial emis de PAOK. 

Astfel, convocat de Mirel Rădoi pe lista preliminară a stranierilor, Alexandru Mitriță va rata meciurile decisive cu Islanda și Liechtenstein, de pe 11 și 14 noiembrie, unde tricolorii trebuie să obțină două rezultate pozitive pentru a juca barajul de calificare al Cupei Mondiale 2022.

Modifică setările cookies