Probleme pentru națională! Mirel Rădoi nu se va putea baza pe un jucător important cu Islanda și Liechtenstein

Alexandru Mitrita Echipa Nationala Mirel Radoi Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 17:56
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 18:03

Din cauza unei accidentări, Mirel Rădoi nu va putea conta pe un fotbalist exponențial. 

Dorit de Răzvan Lucescu, Alexandru Mitriță (26 ani) s-a transferat vara aceasta la PAOK, iar evoluțiile pentru clubul din Grecia l-au făcut să se întoarcă la echipa națională, fostul jucător al Universității Craiova marcând golul victorios contra Armeniei, cu o lovitură de cap. 

Însă, în ultimul meci pentru PAOK, Mitriță a rezistat doar 19 minute pe teren. Răzvan Lucescu l-a aruncat în luptă în derby-ul cu Olympiakos, în minutul 60, dar în minutul 79, internaționalul român a acuzat dureri și a trebuit să fie schimbat. Iar staff-ul medical al grecilor a anunțat că Mitriță a suferit o accidentare care îl va face indisponibil o lună.

„Mitriță a suferit o ruptură de gradul doi la aductorii piciorului drept. Revenirea pe teren este estimată la patru săptămâni”, este comunicat oficial emis de PAOK. 

Astfel, convocat de Mirel Rădoi pe lista preliminară a stranierilor, Alexandru Mitriță va rata meciurile decisive cu Islanda și Liechtenstein, de pe 11 și 14 noiembrie, unde tricolorii trebuie să obțină două rezultate pozitive pentru a juca barajul de calificare al Cupei Mondiale 2022.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!